Tiket dana (subota, 23.09.2023)

Tiket dana

Subota nam tradicionalno donosi dosta zanimljivih mečeva za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali po jedan duel iz engleskog, italijanskog i španskog šampionata.
Podsećamo vas da smo uspešno prognozirali dnevni tiket za četvrtak i petak, a iskreno se nadamo da ćemo sa istom tradicijom nastaviti i danas.
Naravno, podsećanje i da su kvote podložne promenama, i da su bile aktuelne u trenutku pisanja ovog teksta.

Barnli – Mančester Junajted – 2 @ 1.75 u Maxbet

Barnli se vratio u Premijer ligu, ali svakako da je primarni cilj opstanak uz konstataciju da to neće biti nimalo lak zadatak.
Trenutna tabela nam govori da se ova ekipa nalazi na devetnaestom mestu na tabeli sa samo jednim osvojenim bodom, što je zaista premalo, a do njega je ova ekipa stigla u prošlom kolu i to na gostovanju kod Notingem Foresta, koji igra dosta dobro na startu ovogodišnjeg izdanja najbolje lige na svetu.
Taj duel je završen rezultatom 1:1, uz napomenu da je Barnliju poništen i pogodak za pobedu nakon intervencije VAR-a.
Junajted ponovo ima ogromnih problema na startu prvenstva, a trenutno se izabranici Ten Haga nalaze na jako lošem trinaestom mestu na tabeli uz samo šest osvojenih bodova.
U prošlom kolu je ova ekipa doživela pravu katastrofu na svom terenu protiv Brajtona, koji je bez većih problema slavio 1:3.
Nije se engleski velikan proslavio ni u Ligi šampiona, gde je Junajted poražen od Bajerna, u derbi meču prvog kola elitnog takmičenja.
Ipak, deluje da bi možda bilo i previše kada bi Mančester Junajted doživeo i treći vezani poraz u prvenstvu, i to protiv nejakog Barnlija, pa vam savetujemo 2 uz kvotu 1.75 u kladionici Maxbet.

Sasuolo – Juventus – 2 @ 1.80 u Maxbet

Drugi duel koji smo za vas analizirali u dnevnom tiketu za subotu nam stiže iz italijanske Serije A, gde će u Ređo Emiliji snage odmeriti Sasuolo i Juventus.
Sasuolo godinama unazad igra lepršav fudbal, ali je to retko kada bilo dovoljno za plasman u neko od evropskih takmičenja.
Ovog puta će ipak primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih, a ako se ukaže prilika za nešto više nema nikakve sumnje da će to Domeniko Berardi i drugari i iskoristiti.
U ovom trenutku se Sasuolo nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz samo tri osvojena boda. U prošlom kolu je ova simpatična ekipa poražena na strani kod Frosinonea kada je bilo 4:2.
Juventusu baš prija što ne igra u evropskim takmičenjima ove sezone, pa je tako ova ekipa do sada ostvarila tri trijumfa uz jedan remi i trenutno se Stara dama nalazi na trećem mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Inter, koji je za sada maksimalan.
Sada bi pričali o savršenom startu šampionata za nekadašnjeg šampiona Italije da nije bilo neplaniranog kiksa na domaćem terenu protiv Bolonje, kada je bilo 1:1.
U prošlom kolu je klub iz Torina ostvario veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Lacija, kada je bilo 3:1, a svakako da će Bjankoneri i na ovom meču ići na sva tri boda, do kojih će po našem mišljenju i doći, pa vam hrabro predlažemo da se i ovde opredelite za čistu dvojku uz kvotu 1.80 u Maxbetu.

Barselona – Selta – 5+ @ 3.90 u Maxbet

Najzad, treći, a ujedno i poslednji meč u dnevnom tiketu za subotu nam stiže iz Katalonije, gde će se sastati Barselona i Selta.
Nakon početnih 0:0 na gostovanju kod Hetafea u predgrađu Madrida, Barselona je polako ali sigurno podizala svoju formu i slobodno možemo reći da Ćavijevi puleni u ovom trenutku igraju besprekorno.
Naime, na dva poslednja susreta Barsa je ostvarila dva trijumfa, uz čak postignutih deset pogodaka, a na sve to Katalonci nijednom nisu vadili loptu iz svoje mreže.
U prošlom kolu La Lige, aktuelni šampion Španije je savladao Betis sa 5:0, a istim rezultatom je u prvom kolu Lige šampiona savladan i Antverpen, pa se u ovom trenutku Barsa nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Real Madrid.
Selta igra poprilično promenljivo i na startu ovogodišnjeg izdanja La Lige, a nakon trijumfa na teškom gostovanju kod Almerije, klub iz Viga je u prošlom kolu poražen na svom stadionu od Majorke, nakon čega se ova ekipa nalazi na šesnaestom mestu na tabeli i kako sada stvari stoje Selti predstoji velika borba za opstanak.
Barselona je veliki favorit, i pobeda se ne sme dovesti u pitanje, a pomenuli smo već da domaćin izuzetno raspucan u poslednje vreme, pa je to svakako i glavni razlog zašto vam ovde savetujemo da probate sa igrom 5+ uz fantastičnu kvotu 3.90 u Maxbetu.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Maxbet iznosi 12.29.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.