Tiket dana (utorak, 26.09.2023)

Tiket dana

U naredna tri dana nema utakmica u evropskim kupovima, pa su zato na programu vanredna kola u dve jake lige, ali će se igrati i zaostali mečevi koji su odlagani zbog obaveza timova u kvalifikacijama za Evropu. Kvote su važile u momentu sastavljanja tiketa.

Istanbulspor – Galatasaraj – 2,2+ @ 1.60 u MaxBet

Samo tri ekipe još uvek nemaju pobedu u novoj sezoni turske Super lige. Jedna od te tri je ekipa Istanbulspora, mada treba reći da su oni odigrali samo četiri utakmice do sada i imaju dva zaostala meča. jedan je ovaj sa aktuelnim šampionom Galatasarajem, koji je trebalo da se odigra u okviru 3. kola, ali je odložen zbog nastupa Galate u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ispostavilo se da je za turskog prvakato bila dobra odluka i oni su uspeli da se kvalifikauju za grupnu fazu elitnog takmičenja u kome su na startu igrali nerešeno sa FC Kopenhagenom na svom terenu. Planirana je pobeda, ali ako se zna da su gubii sa 2:0 do pred kraj meča i ovaj jedan bod ne izgleda tako loše za početak. U domaćem šampionatu Galatasaraj ima četiri pobede i jedan remi i treutno je drugi sa dva boda manje od Fenera, jedinog tima sa maksimalnim učinkom. Istanbulspor ima dva boda, na startu su remizirali protiv Konje i Kajzerija, a onda su usledili porazi od Bašaršehira i Gaciantepa. Galata mora da dobije grdski derbi i ne dozvoli Feneru da se odvoji. Naš predlog je pobeda gostiju uz bar dva postignuta gola. Za 2,2+ koeficijent iznosi 1.60 u kladionici MaxBet.

Venecija – Palermo – 0-2 @ 1.75 u MaxBet

Start sezone u Seriji B dobar je i za jedne i za druge. Venecija ima dva boda više od Palerma, ali i utakmicu više odigranu od Ostrvljana. Venecija još nema poraz, pored tri pobede imaju i tri remija, a za 540 i kusur minuta, primili su samo dva gola. Isti broj golova primio je i Palermo, mada su Sicilijanci odigrali pet utakmica. Oni su pobedili tri puta, a po jednom su remizirali i izgubili. Taj poraz doživljen je u prošlom kolu pošto ih je u petak u Palermu pobedila Kozenca minimalnim rezultatom. Gol odluke gosti su postigli u sudijskoj nadoknadi. Proletos je duel ova dva tima obilovao golovima, slavila je Venecija sa 3:2, ali su zato pet međusobnih duela pre toga završena u intervalu 0-2 gola. Venecija nije primila gol na poslednje tri utakmice i u ovom meču treba izbeći konačan ishod i igrati na mali broj golova. Za 0-2 gola koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.75.

Okser – Anesi – 1 @ 1.60 u MaxBet

Gosti su neočekivano ostali u Ligi 2 i to samo zahvaljujući odluci Saveza da iz lige izbaci tim Sošoa. Ipak, uspeli su da se brzo priviknu na tu činjenicu i posle 7 kola imaju sasvim solidnih 10 bodova na svom kontu. Njima je glavni cilj da se ne ponovi prethodna sezona kada su završili ispod crte i sve preko toga bilo bi uspeh. Za Okser je jedino važno da pokušaju da se vrate u elitu iz koje su ispali proletos zbog samo jednog boda, koliko su imali manje od Nanta, prvog tima iznad crte. Opstanka ih je koštao katastrofalan finiš sa četiri poraza i tri remija u poslednjih sedam kola. U Ligi 2 Okser je krenuo pobedom, a onda je vezao tri meča bez trijumfa. Sada su, posle sedam kola, na 5. mestu sa četiri boda manje od vodećeg Lavala. Ipak, tek je početak takmičenja i sigurno je da će se Okser uključiti u trku za prva dva mesta koja direktno vode u elitu, ili bar za treće koje vodi u baraž. Ovde nam je jedinica izvesna, a za nju se dobija koeficijent koji u kladionici MaxBet iznosi 1.60.

Nion – Vil – 2 @ 2.30 u MaxBet

Domaćin je novajlija u Čelendž ligi i njihov primarni cilj je opstanak u drugoj ligi Švajcarske. Za sada im dobro ide, nakon sedam kola zauzimaju 6. mesto sa 8 bodova, ali su svakako u donjoj polovini, bliže dnu nego vrhu. Iz lige ispada samo poslednjeplasirani tim, a Nion je sada šest bodova ispred dvojca na dnu, Belincone i Šafhauzena. Nion je poznatiji po sedištu UEFE i onon žrebu koji se za evropske kupove obavlja u ovom gradu. Sada će ugostiti tim Vila, ekipu koja nikako da se vrati u Super ligu. Igrali su jedno vreme konstantno u eliti, ali se posle ispadanja sve vreme takmiče u drugoj ligi. Prošla sezona bila je velika šansa za pov ratak, čak tri tima su napredovala do Super lige, a ove sezone će direktno samo prvak, a dok će drugi ići u baraž. Vil je trenutno na vrhu, deli ga sa timom Tuna, a obe ekipe imaju po 16 bodova i identičnu gol razliku 16:6. Njihov prvi pratilac je Sion koji ima bod manje. Već su se jednom ove sezone sastali Nion i Vil, pre nešto više od mesec dana Vil je slavio u Nionu u Kupu Švajcarske sa 1:0. I sada očekujemo pobedu Vila, a za dvojku se u kladionici MaxBet dobija kvota 2.30.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 10.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.