Najava i analiza: Bundesliga, 13. kolo: Bajernu lako protiv očajnog Uniona, Lajpcig pod imeprativom pobjede na domaćem terenu, Leverkuzen i Borusija u nedelju kao šlag na tortu!

Pred nama je još jedno veoma zanimljivo kolo Bundeslige. Bajern će po svemu sudeći imati veoma lak posao na domaćem terenu protiv Uniona, dok će lider na tabeli Bajer dočekati ekipu Borusije iz Dortmunda i imati veoma ozbiljan ispit. Lajpcig traži izlazak iz krize protiv slabašnog Hajdenhajma, dok će Štutgart na domaćem terenu ugostiti Verder. Napominjemo da su kvote bile aktuelne u momentu pisanja analize.

Darmštadt – Keln – GG @ 1.68 u MozzartBet

Upravo ova utakmica će otvoriti 13. kolo, a biće ovo duel timova koji će se do kraja sezone grčevito boriti za opstanak. Darmštadt je za sada na bilansu od dvije pobjede, tri remija i sedam poraza, te sa 9 osvojenih bodova zauzimaju 15. mjesto na tabeli. Na poslednjih 5 mečeva ne znaju za pobjedu, a u poslednjem meču su remizirali sa ekipom Frajburga na gostujećem terenu (1:1). Keln je ušao veoma loše u sezonu ali su u poslednje vrijeme znatno podigli formu, te su u poslednjih 5 mečeva osvojili 5 bodova od ukupno 6 osvojenih za čitavu sezonu. Trenutno imaju samo jednu pobjedu a u poslednjem kolu su poraženi na domaćem terenu od Bajerna sa 0:1. Darmštadt ima najgoru odbranu sa 33 primljena gola, dok Keln ima najgori napad sa svega 9 postignutih golova. Za očekivati je da vidimo golove na ovom meču pa vam preporučujemo GG po kvoti 1.68 u MozzartBet kladionici.

Borusija Menhengladbah – 4+ @ 1.95 u MeridianBet

Borusija iz Menhengladbaha je očajno otvorila sezonu, jedno vrijeme su čak bili i u opasnoj zoni ali su onda nanizali par pobjeda i pozicionirali se u središnjem dijelu tabele. U poslednje vrijeme igraju veoma promjenljivo, na poslednjih 5 mečeva su upisali po 2 poraza i pobjede, a između toga je došao i jedan remi. U poslednjem kolu su poraženi na gostovanju u Dortmundu sa 4:2. Igraju veoma efikasan i brz fudbal, a na čak 4 od poslednjih 5 njihovih utakmica je palo 4 ili više golova. Hofenhajm je posle dobrog otvaranja sezone malo pao u formi, te tako u poslednja 3 meča ne znaju za pobjedu. U poslednjem kolu su na domaćem terenu remizirali protiv Majnca (1:1), te su sa 20 osvojenih bodova trenutno na 6. mjestu na tabeli. Mi vam predlažemo igru 4+ po kvoti 1.95 u MeridianBet kladionici.

Bajern – Union Berlin – I1-3&II1-3 @ 1.80 u MaxBet

Šampion Njemačke nikako da se dokopa prve pozicije koja mu izmiče zahvaljujući dobrim partijama Bajera iz Leverkuzena. Bajern je na poslednjih 5 mečeva ostvario svih 5 pobjeda i trenutno su sa 32 osvojena boda na 2 boda zaostatka od prvoplasiranog Leverkuzena. Sa 43 postignuta gola su najbolji napad u ligi, dok sa samo 9 primljenih predstavljaju najbolju odbranu u Bundesligi. Union Berlin je posle nevjerovatne prošle sezone i plasmana u Ligu šampiona, ozbiljan kandidat da ove sezone ispadne u niži rang. U prošlom kolu su uspijeli da prekinu nevjerovatan niz poraza, pošto su na domaćem terenu remizirali sa Augzburgom (1:1), trenutno su na pretposlednjem mjestu sa samo 7 osvojenih bodova. Bajern je apsolutni favorit u ovom meču, očekuju se golovi pa vam mi predlažemo igru I1-3&II1-3 po kvoti 1.80 u MaxBet kladionici.

Bohum – Volfsburg – 2 @ 2.55 u SuperBet

Ekipa Bohuma je veoma loše započela novu sezonu ali su u poslednjih 5 mečeva uspijeli da osvoje preko poterbne bodove i pobjegnu iz opasne zone. Na poslednjih 5 mečeva su upisali samo jedan poraz, čak 3 remija i jednu pobjedu. U poslednjem kolu su remizirali u gostima kod Hajdenhajma (0:0), te sa 10 osvojenih bodova zauzimaju 14. poziciju na tabeli. Volfsburg je suprotno od toga, dobro započeo sezonu ali u poslednjih 5 mečeva upisao čak 3 poraza i 1 remi i tako izgubio trku sa vodećim klubovima. U poslednjem kolu su pokazali boljitak pošto su savladali ekipu Lajpciga sa 2:1 i tako osvojili svoj 16. bod. Volfsburg ima čak pet vezanih poraza u gostima, dok Bohum još uvijek ne zna za pobjedu na domaćem terenu. Mišljenja smo da je ekipa Volfsburga kvalitetniji i iskusniji tim pa vam predlažemo 2 po kvoti 2.55 u SuperBet kladionici.

Lajpcig – Hajdenhajm – 1/1 @ 1.73 u MozzartBet

Lajpcig se dosta muči u dosadašnjem dijelu sezone i nikako da uhvate neki kontinuitet dobrih igara. Povreda Olma kao da je poremetila čitav tim i moraće što prije da počnu pružati bolje partije. Dosta slabije partije pružaju u gostima, što pokazuju i rezultati na poslednja dva gostovanja na kojima su poraženi. Trenutno su na 23. osvojena boda i vodiće veliku borbu sa Borusijom, Štutgartom i Hofenhajmom za mjesto u prva 4 tima. Hajdenhajm se veoma dobro snašao po ulasku u Bundesligu i za sada su sa 13 osvojenih bodova na sasvim solidnom 13. mjestu na tabeli. U poslednjem kolu su remizirali se Darmštadtom rezultatom 0:0, dok su prije toga poraženi od Bajerna sa 4:2. Lajpcig bi u ovom meču morao da iskoristi svoje iskustvo i kvalitet pa vam prema tome predlažemo igru 1/1 po kvoti 1.73 u MozzartBet kladionici.

Štutgart – Verder – GG @ 1.73 u MeridianBet

Nakon furioznog starta i jednog perioda koji su proveli na liderskoj poziciji, igrači Štutgarta su polako počeli da padaju u formi i bilo je jasno da je povreda Girasija dosta poremetila tim. Povratkom najboljeg napadača ekipe počele su da se vraćaju i pobjede, pa su nakon dva vezana poraza upisali 2 vezana trijumfa. U poslednjem kolu su slavili na teškom gostovanju u Frankfurtu rezultatom 1:2, pa su sa 27 osvojenih bodova na nevjerovatnom 3. mjestu na tabeli. Verder je ove sezone zacrtao opstanak kao primarni zadatak i za sada im dobro ide. U poslednja 3 meča su upisali po poraz, remi i pobjedu, a poraz je došao u poslednjem kolu od ekipe Bajera sa čak 0:3. Za očekivati je da obje ekipe nastave sa efikasnim mečevima i ofanzivnim fudbalom, pa vam prema tome predlažemo GG po kvoti 1.73 u MeridianBet kladionici.

Majnc – Frajburg – X2 @ 1.65 u MaxBet

Ekipa Majnca je jedan od kandidata za ispadanje u niži rang i sigurno je da će do poslednjeg kola voditi grčevitu borbu za opstanak. U poslednje vrijeme igraju veoma dobro i na poslednjih 5 mečeva su samo jednom poraženi. U poslednja 3 meča su upisali 2 remija i jednu pobjedu. U poslednjem kolu su osvojili bod protiv kvalitetne ekipe Hofenhajma, pa su sa 8 osvojenih bodova na 16. mjestu na tabeli. Frajburg je kao i prethodnih sezona jedan od kandidata za TOP 4 i zasigurno mjesta koja vode u kvalifikacije za Evropu. U poslednje vrijeme igraju u nešto lošijoj formi, pa na poslednja 4 meča ne znaju za pobjedu. U poslednjem meču su remizirali sa Darmštadtom (1:1), dok su u četvrtak veoma ubjedljivo savladali Olimpijakos na domaćem terenu u okviru Lige Evrope (5:0). To je sigurno nagovještaj boljih igara i za očekivati je da osvoje makar bod na ovom gostovanju. Prema tome predlažemo X2 po kvoti 1.65 u MaxBet.

Bajern Leverkuzen – Borusija Dortmund – GG3+ @ 1.63 u SuperBet

Nevjerovatni Ćabi Alonso i njegov Leverkuzen ove sezone ne namjeravaju da stanu. Nizaju pobjede i svaka nova utakmica je za njih malo finale. Pored utakmice sa Bajernom u kojoj su odigrali 2:2, sve ostale rivale su savladali, a u ovom kolu im u goste dolazi Borusija iz Dortmunda. Čini se da će ovo biti ozbiljan izazov za njih, a sigurno je da treba očekivat efikasan i zanimljiv duel. Borusija je posle dobrog starta upala u seriju loših rezultata u Bundesligi, dok u Ligi šampiona nižu dobre rezultate. Seriju loših rezultata su prekinuli prošlog vikenda kada su slavili na domaćem terenu protiv Gladbaha sa 4:2. Ovaj meč dolazi kao šlag na tortu i sigurno je da će prštati na obje strane, prema tome predlažemo igru GG3+ po kvoti 1.63 u SuperBet kladionici.

Augzburg – Ajntraht Frankfurt – GG @ 1.68 u MozzartBet

Pored Bajerna i Bajera ekipa Augzburga je trenutno u najdužoj seriji bez poraza. U poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz a u poslednja tri kola su upisali 3 remija, poslednji je bio protiv ekipa Union Berlina (1:1), te su sa 14 osvojenih bodova na 10. mjestu na tabeli. Ajntraht je u poslednje vrijeme u padu formi, nakon remija u pretposlednjem kolu, u poslednjem su poraženi na domaćem terenu od ekipe Štutgarta rezultatom 1:2. Sa 18 osvojenih bodova su na 7. mjestu ali ukoliko ovako nastave vrlo brzo će dospijeti u središnji dio tabele. Augzburg igra veoma efikasne mečeve, dok Ajntraht u ovom meču vreba šansu za izlazak iz krize, pa vam prema tome predlažemo igru GG po kvoti 1.68 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.