Tiket dana (petak, 01.12.2023)

Tiket dana

Pred nama je novo prvenstveno kolo u gotovo svim ligama, s tim da se uskoro sprema zimska pauza u veći evropskih šampionata. Kvote su važile u trenutku sastavljanja tiketa.

Darmštat – Keln – GG3+ @ 2.05 u MaxBet

Nema sumnje da će se ova dva tima boriti za opstanak u Bundesligi što ovom meču daje posebnu draž. Bodovi, kako se to obično kaže, vrede dvostruko, a u duel sa boljim učinkom ulazi domaći tim. Darmštat je osvojio 9 bodova u dosadašnjih 12 kola dok su Jarčevi na samo šest i zauzimaju poslednje mesto na tabeli. Moramo da priznamo da nismo očekivalo ovako slab start ekipe Kelna koja je pre samo dve sezone igrala u Evropi a malo je falilo da izlazak na evro scenu izbore i prošle. Keln ima samo jednu pobedu a efikasnost im je najveći problem, dali su samo 9 golova na 12 utakmica. Darmštat je igrao vrlo efikasne mečeve sve do dva poslednja kola i remija sa Majncom i Frajburgom. Sa Majncom je meč okončan bez pogodaka a protiv Frajburga je bilo 1:1. Jarčevi su Menhengladbahu dali tri gola i ni na jednom meču osim toga nisu dali više od jednog. Mada sve ukazuje na mali broj golova u ovom duelu nekako nam se čini da će ih biti, i to na obe strane. Za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.05.

Vesterlo – Anderleht – T22+ @ 1.63 u MaxBet

Mogla bi ovo da bude sezona velikog povratka briselskog velikana. Anderleht posle 15 odigranih kola u Župiler ligi zauzima drugu poziciju i zaostaje za vodećim Rojal Unionom samo četiri boda. Možda neko nije na početku smatrao Anderleht za legitimnog kandidata za titulu, prednost je davana Genku, Antverpu, Rojal Unionu, pa i Gentu i Klub Brižu, ali su oni dobrim igrama u potpunosti zaslužili ovo što im se dešava. U prvoj utakmici 16. kola ekipa iz belgijske prestonice gostuje u Vesterlou. Domaći tim je prošle sezone igrao odlično, plasirao se u gornji dio tabele i malo je nedostajalo da odu i u plej-ofu, u kome igraju četvriti prvoplasirana tima. Ove godine sve izgleda mnogo lošije, Vesterlo je na pretposlednjem mestu i boriće se zaopstanak, što uopšte neće biti lak zadatak jer iz lige ispada čak četiri tima. Vesterlo ima jednu pobedu u prethodnih pet kola, a na poslednje dve utakmice primili su 6 golova ukupno. Verujemo da im Anderleht može dati barem dva, a prvi meč između ova dva tima u avgustu dobio je Anderleht sa 2:1. Za T22+ kvota je 1.63 u kladionici MaxBet.

Karagumruk – Istanbulspor – 1 @ 1.75 u MaxBet

Duel Karagumruka i Istanbulspora je gradski derbi, jedan od mnogih koji se igraju u ovom megalopolisu. Domaći tim je u boljoj formi na početku sezone, nalazi se na 14. mestu dok su gosti poslednji sa samo 8 bodova do sada. Istanbulspor je zabeležio dve pobede ali je na strani uspeo da osvoji samo jedan bod. U poslednjih pet utakmica na gostovanjima doživeli su isto toliko poraza i bez obzira što se sa Karagumrukom igra u Istanbulu, ne dajemo im velike šanse. Karagumruk je osvojio sedam bodova na poslednja tri meča pred svojim navijačima, pobedio je Adanu i Sivaspor, a remizirao sa Trabzonom. Zanimljivo je da na ta tri meča nije primio nijedan gol. U prošlom kolu su pružili snažan otpor Feneru u gostima, vodili su posle prvog poluvremena ali su poraženi sa 2:1 na kraju. Naš predlog za ovaj meč je jedinica sa koeficijentom 1.75 u kladionici MaxBet.

Sent Pauli – Hamburger – GG3+ @ 1.75 u MaxBet

Svaka čast svim utakmicama koje se igraju ovog petka, u raznim ligama, ali nam je najinteresantniji gradski derbi Hamburga koji se igra u drugoj ligi Nemačke. Da sve bude interesantnije Sent Pauli i Hamburger zauzimaju dve prve pozicije i neće biti čudo ako zajedno uđu u Bundesligu. Za Hamburger je to prioritet, već pet godina igraju u Cvajti i navijači su postali nestrpljivi, dok Sent Pauli nema toliki protisak i možda u tome i leži razlog njihovih dobrih partija. Trenutno su Gusari iz sent Paulija lideri sa 30 bodova, tri više od gradskog rivala a slede Kil sa 4 manje, te Fortuna, Grojter i Elvertzberg sa 24 boda do sada. Biće jako zanimljiva sezona, uskoro će i zimska pauza, a odluka o tome ko će u elitu pašće na proleće. Domaćin je jš uvek bez poraza, u prošlom kolu su slavili u Roštoku sa 3:2, dok je Hamburger, i pored već tri poraza, samo tri boda iza. U prošloj rundi Hamburger je na svom terenu pobedio slabi Braunšvajg sa samo 2:1. Prethodni duel ova dva tima, odigran proletos, završen je uz festival golova a slavio je Hamburger sa 4:3. Biće golova i sada, naš predlog je GG3+ a kvota je 1.75 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 10.23.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.