Tiket dana (sreda, 06.12.2023)

Tiket dana

Jako je dobra i inspirativna ponuda danas iako nema evropskih utakmica. Englezi igraju prvenstvo a mnogi drugi kupove. Kvote iz tiketa bile su aktuelne u vreme njegovog sastavljanja.

Brajton – Brentford – T12+ @ 1.80 u MaxBet

Galebovi su poraženi na Stamford Bridžu i pored činjenice da su celo drugo poluvreme igrali sa igračem više. Na kraju to nije bilo dovoljno ni za šta više od časnog poraza od 3:2. Malo opravdanje tim sa juga Engleske ima u umoru posle teškog meča u Atini protiv AEK-a u Ligi Evrope. Oni su slavili u toj utakmici i blizu su plasmana u osminu finala ovog takmičenja, mada su bili u jakoj grupi sa dva bivša evropska prvaka Ajaksom i Marsejom. Brentford je slavio protiv Lutona, bio je to meč koji su morali da dobiju, posebno posle dva uzastopna poraza u ligi. Mora se priznati da Pčelice igraju bolje, ti porazi su doživljeni od Liverpula i Arsenala, a pre njih imali su niz od tri uzastopna trijumfa. Biće ovo zanimljiv meč, proletos je na ovom mestu bilo čak 3:3, a sada je naš predlog domaćin daje dva gola. Za igru T12+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 1.80.

Viljareal – Makabi Haifa – 1,2+ @ 1.65 u MaxBet

Ovo je zaostali meč 3. kola Lige Evrope koji je odložen zbog poznatih dešavanja u Izraelu. Sve to što se izdešavalo znatno je uticalo na učinak ekipe Makabija iz Haife. Šampion Izraela je osvojio samo jedan bod u četiri utakmice i ima samo tanku nadu da može do trećeg mesta. Sumnjamo u takvu mogućnost, pre svega jer su tek nedavno nastavili domaći šampionat i treba im vremena da ponovo uđu u formu. Viljareal je odigrao dobar meč u Sevilji, nije pobedio ali je malo nedostajalo, dok su u Ligi Evrope u prilici da osvoje prvo mesto u grupi i direktno se plasiraju u osminu finala. Za sada Ren ima tri boda više, ali pobedom nad Izraelcima bi se izjednačili sa francuskim timom na čelu tabele i u poslednjem kolu će im biti dovoljan i bod u Renu da izbegnu baraž. Uz jedinicu verujemo i u dva gola domaćina, a za 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.65.

Sarbriken – Ajntraht – 2 @ 1.60 u MaxBet

Možda će nekog začuditi visoka kvota na Ajntraht na gostovanju kod trećeligaša Sarbrikena u osmini finala DFB kupa. Međutim ko dobro prati dešavanja u nemačkom fudbalu zna da je ovaj tim u prošlom kolu iz daljeg takmičenja izbacio slavni Bajern, pobedivši ga sa 2:1 i to posle preokreta. Trenutno Sarbriken nije u nekoj posebnoj formi, na dve poslednje utakmice nisu dali ni gol u prvenstvu treće lige, ali ga nisu ni primili. Igrali su 0:0 sa Duizburgom i Minsterom, oba puta na svom terenu. Ajntraht gubi korak za vodećim ekipama u Bundesligi i čini nam se da je jedina šansa da i naredne sezone igraju u Evropi DFB kup i njegovo osvajanje. Naravno, možda Orlovi trijumfuju i u Ligi konferencija i tako se izbore za novo učešće u Evropi, ali je nekako lakše da to urade kroz domaći kup u kome su prošle sezone igrali u finalu. Neće Ajntraht potceniti Sarbriken kao Bajern i predlažemo dvojku sa koeficijentom 1.60 u kladionici MaxBet.

Korona – Legija – 2 @ 2.15 u MaxBet

Tim iz Varšave već ima jedan solidan zaostatak za vodećim timovima u poljskoj Ekstraklasi, ali ima Legija i jedan meč manje, pa bi mogla dodatno da se približi Šljonsku i Jagjeloniji. U nedelju su odigrali odlično na gostovanju kod Zaglebja i slavili sa ubedljivih 3:0. Sasvim solidno Legija igra i u Evropi, kolo pre kraja zauzimaju drugo mesto u grupi Lige konferencija i treba im makar bod u duelu sa AZ-om na domaćem terenu u poslednjem kolu. Ovo je utakmica osmine finala kupa, Korona iz Kjelcea je isto prvoligaš ali se nalazi u donjem delu tabele i nije pobedila nikog već četiri kola. Zanimljivo je da je u prošlom kolu Kupa Poljske Korona izbacila drugi tim Legije, pa bi ekipa iz Varšave sada mogla da osveti svoje mlađe kolege. Naš predlog je dvojka sa koeficijentom koji u kladionici MaxBet iznosi 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici MaxBet iznosi 10.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.