Tiket dana (petak, 22.12.2023)

Tiket dana

Pred nama je vikend koji nije bogat ponudom kakva je bila u nekoliko ranijih ali svakako da materijala za sastavljanje tiketa ima. Predložene kvote važile su u momentu pisanja teksta.

Aston Vila – Šefild junajted – 1,T13+ @ 1.98 u MaxBet

U narednim danima saznaćemo da li je Vila kadra da se umeša i u bitku za titulu šampiona, ili će se tim iz Birmingema zadovoljiti trkom za mesto u Ligi šampiona. Odmah da kažemo da je i to, potencijalno, četvrto mesto u ovakvoj konkurenciji ogroman speh, ali posle najnovijih podviga fudbalera Aston Vile, ništa više nije nemoguće. Emerijev tim je vezao tri velike pobede u prvenstvu, na svom Vila parku pobedili su Mančester Siti i Arsenal, a onda slavili i u Londonu protiv Brentforda. Na taj način došli su do deobe druge pozicije sa Liverpulom i sa samo bodom manje od vodećeg Arsenala. Ono što posebno zadivljuje je učinak na domaćem terenu na kom imaju niz od 17 uzastopnih poebda, računajući i prethodnu sezonu. Kada su ovde nedavno pali Arsenal i Siti, čemu da se nada Šefild junajted? Jorkširci na strani imaju sedam poraza i jedan remi, i sada će upisati osmi neuspeh. Naš predlog je jedinica uz makar tri postignuta gola domaćina. Za 1,T3+ kvota je 1.98 u kladionici MaxBet.

Salernitana – Milan – 2,2+ @ 1.73 u MaxBet

Roso.neri su skupo platili poraz u Bergamu i sada za gradskim rivalom Interom zaostaju čak 9 bodova. Skudeto polako klizi iz ruku Milaneza i da bi se vratili u trku moraće da naprave seriju pobeda i da se nadaju kiksevima Intera i Juventusa. Milan nije uspeo da izbori plasman u osminu finala Lige šampiona, nastaviće takmičenje u baražu za Ligu Evrope, i to samo zahvaljujući pobedi nad Njukaslom u gostima u poslednjem kolu. Do tog dvomeča sa francuskim Renom ima dosta vremena i do tada će Milan odigrati osam utakmica u Seriji A i jednu u Kupu Italije. Na gostovanju u Salernu Milan nema drugog izbora nego da upiše tri boda. Domaćin je na začelju tabele ima samo 8 bodova do sada, a jedinu pobedu zabeležio je pre mesec dana na svom terenu protiv Lacija. Kada su uspeli da pobede Lacijale, učesnika osmine finala Lige šampiona, svakako da nisu za potcenjivanje, ali su već u naredna tri kola dođiveli poraze, primivši čak devet golova ukupno. Salernitana je na svom terenu već poražena od Torina, Napolija, Intera i Bolonje, pa očekujemo da i Milan odnese sva tri boda iz Kampanje. Uz dvojku dodajemo i dva gola gostiju. Za 2,2+ kvota je 1.73 u kladionici MaxBet.

Molenbek – Klub Briž – 2,0-3 @ 2.38 u MaxBet

RWDM iz briselske četvrti Molenbek od proletos je u elitnom rangu belgijskog fudbala. Na početku je bilo malo nesnalaženja, gubili su dosta ubedljivo neke utakmice, a najteži poraz naneo im je baš Klub Briž koji ih je savladao sa 7:1 u 4. kolu Župiler lige. Od tada je Molenbek zaigrao mnogo bolje i posle 18 utakmica nalaze se na 11. mestu sa 21 osvojenim bodom. Ne bi trebalo da imaju problema oko opstanka, a njihov cilj je da budu makar među prvih 12 ekipa posle 30. kola i tako izbegnu plej-aut. Bolje igraju na svom terenu, kao domaćini su poraženi samo od genka i Rojal Uniona do sada, a u prethodnih pet kola imaju dve pobede i tri remija. Sledi im jedan od najtežih ispita, u goste im dolazi Klub Briž, koji nije više dominantan u Župiler ligi kao ranije, ali je i dalje u samom vrhu belgijskog fubala. Klub Briž je u odličnoj formi, na poslednjih devet utakmica, računajući sva takmičenja, ima 7 pobeda i dva remija, pa je svakako favorit i u predgrađu Brisela. Očekujemo dvojku, ali uz mali broj golova. Za 2,0-3 koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.38.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 8.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.