Tiket dana (petak, 29.12.2023)

Tiket dana

Pred nama je poslednji vikend u 2023. godini i trudićemo se da ga začinimo još nekim dobitkom. Ponuda nije spektakularna, ali za sastavljanje tiketa nema problema. Kvote su važile u trenutku pisanja teksta.

Fiorentina – Torino – 1x,0-2 @ 2.10 u MaxBet

Viola nije poražena više od mesec dana. U poslednjih sedam utakmica, računajući sva takmičenja, tim iz Firence nije osetio gorčinu poraza, a pored dobrih igara u Seriji A uspeli su da prođu direktno u osminu finala Lige konferencija, ali i da se plasiraju u četvrtfinale domaćeg kupa. U Evropi im je bio dovoljan remi u Budimpešti za ispunjenje cilja, dok su u Kupu Italije imali dosta problema sa Parmom koju su eliminisali tek nakon penala. U prvenstvu su vezali dve pobede minimalnim rezultatom, prvo protiv Verone na Artemio Frankiju, a onda i u Monci. Torino stiže u Firencu posle četiri meča bez poraza i sa samo jednim primljenim golom, u remiju sa Udinezeo u prošlom kolu. Na tabeli su domaći na odličnom 5. mestu sa 30 bodova, dok je Granata 10. sa 24. Prošle sezone je Torino bio uspešniji u prvenstvu od Viole, u Firenci je bilo 0:1, a u Torinu 1:1. Ni sada ne predviđamo goleadu, a smatramo da je Fiorentina bliža dobrom rezultatu. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota je 2.10 u kladionici MaxBet.

Galatasaraj – Fenerbahče – GG3+ @ 2.12 u MaxBet

Pre samo pet dana najveći istanbulski rivali igrali su prvenstveni meč u kome je domaćin bio Fenerbahče. Taj duel je, na opšte razočaranje, završen bez golova, ali su ove dve ekipe ostale poravnate na vrhu tabele i nastavljau trku udvoje za naslov šampiona. Ovo je utakmica Super kupa Turske. Da bi je odigrali Galata i Fener su ”skoknuli” do Rijada i glavni grad Saudijske Arabije će biti domaćin duela u kome se sastaju šampiona i osvajač turkog kupa za prethodnu sezonu. Podsetimo da je Galatasaraj ostavio Fenerbahče na osam bodova zaostatka u prvenstvu i osvojio titulu, dok je Fener trijumfom nad Bašakšehirom u finalu osvojio kup. Ako je utakmica prvenstva bila tvrda i bez mnogo prilika, za ovaj okršaj verujemo da će biti potpuno drugačiji. Prvi razlog je to što se igra u drugoj zemlji, navjači će doći da gledaju spektakl, a ne igru na 0:0, a i trofej uglavnom služi za prestiž. Naravno, rivalitet je ogroman i samo je potrebno da brzo padne jedan gol i eto vatrometa. Naš predlog je igra na golove, za GG3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.12.

Sautempton – Plimut – 1,GG @ 2.50 u MaxBet

Sveci su sve bliži drugoplasiranom Ipsviču na tabeli engleskog Čempionšipa. Nisu u Sautemptonu ni krili da im je cilj ekspresni povratak u Premijer ligu iako se znalo da će konkurencija ove sezone biti žestoka. Računalo se da će za dva mesta koja direktno vode u elitu glavni rivali biti timovi koji su prošlog proleća ispali iz najjačeg ranga, Lester, Lids i Sautempton, ali se među njih umešao i odlični Ipsvič Taun, tim koji se iz Lige 1 preselio u Čempionšip. Međutim, Traktor bojsi polako popuštaju, pa nam se čini da će Lids i Sautempton biti glavni konkurenti za drugo mesto, s obzirom da su Lisice iz Lestera već učvrstile svoju lidersku poziciju. Neće odustati ni Ipsvič, ali ni Vest Brom i Sanderlend, pa je pred nama uzbudljiv drugi deo sezone. Na Sent Meris u ovom kolu stiže Plimut, gosti su u dobroj formi i nisu izgubili na četiri poslednja meča, dok su na tri prethodna dali čak 8 golova. Ipak, Plimut je tek 16. na tabeli i bliži je borbi za opstanak nego za plej-of. Sautempton je vezao čak 16 utakmice bez poraza, a poslednji poraz doživeli su još 23. septembra od Midlzboroa, što im je, u tom trenutku, bio četvrti vezani neuspeh. To su, ujedno i jedini porazi Svetaca u sezoni. Očekujemo novu pobedu Sautemptona, a Plimut bi mogao da postigne barem gol. Za kombinaciju 1,GG kvota je 2.50 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici MaxBet iznosi 11.13.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.