Tiket dana (četvrtak, 04.01.2024)

Tiket dana

Udaljavamo se od novogodišnje noći i pred nama su dani sa sve bogatijom i bogatijom kladilačkom ponudom. Danas je nešto slabija, ali biće sve bolje. Predložene kvote važile su u vreme sastavljanja tiketa.

Las Palmas – Barselona – GG3+ @ 2.20 u MaxBet

Nimalo lak zadatak ne predstoji Kataloncima u prvom meču u 2024. godini. Putuju na Kanarska Ostrva gde ih čeka povratnik u elitu, ekipa Las Palmasa. Domaćin je bio u odličnoj formi na kraju 2023. godine, doduše od nje su se oprostili porazom u Bilbaou ali minimalnim. Pre izgubljenog meča protiv Atletika Las Palmas je imao 7 osvojenih bodova iz tri kola, pobedili su Hetafe i Alaves a remizirali sa Kadizom. Barsa je u opasnosti da izgubi priključak sa Realom i Đironom ako ne slavi na ovom gostovanju. Ova dva tima imaju po 8 bodova više od njih i ako bi ta razlika postala dvocifrena bilo bi veliko pitanje da li bi se Barselona mogla nadati tituli. Na kratku pauzu su otišli teškom pobedom nad slabom Almerijom od 3:2 na svom terenu, i taj meč je, mada je dobijen, više zabrinuo navijače nego neki raniji porazi. Pre pobede nad Andalužanima Barsi je Đirona očitala fudbalsku lekciju na Monžuiku, a slavni katalonski tim nije uspeo da pobedi ni u Valensiji. U tom periodu doživeljen je i poraz u Antverpenu, bez posledica, ali od tima kome su to bili prvi bodovi u Ligi šampiona. Kroz mesec i po Barsu očekuje dvomeč sa Napolijem u osmini finala LŠ i moraće tim trenera Ćavija što pre da uđe u formu. Za meč na Kanarima predlažemo golove, oba tima će igrati na pobedu, a za GG3+ kvota je 2.20 u kladionici MaxBet.

Kristal Palas – Everton -1x,2+ @ 1.88 u MaxBet

Predstojeći vikend na Ostrvu biće u znaku FA kupa, najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu. Poznato je koliko je ovaj kup važan za engleske timove, pa se očekuju dobri mečevi i dosta iznenađenja. Prvi će na teren dva premijerligaša koji će se boriti za mesto u šesnaestini finala. Palas dočekuje Everton već u četvrtak, a ova dva tima sastala su se pre dva meseca na istom mestu, na Selhurst parku, u okviru šampionata. Tada je Everton slavio kao gost sa 3:2, a sve se dogodilo neposredno posle kazne koja je izrečena timu iz Liverpula od 10 bodova minusa. Tada su Karamele bile u odličnoj formi što se ne može reći za ovaj trenutak. Porazi od Totenhema i Mančester Sitija nisu strašni, pogotovo jer je Everton igrao odlično protiv tih jakih rivala, ali poraz od 3:0 u Vulverhemptonu prošlog vikenda naborao je čelo trenera Šona Dajša. Ne sumanjo da će Everton izboriti opstanak i pored kazne, ali ako žele da ovu sezonu učine uspešnom, ostaje im samo FA kup, pošto su nedavno ispali iz EFL kupa. Palas je imao niz od osam utakmice bez pobede, da bi u subotu slavili protiv Brentforda na svom terenu i to posle preokreta. Verujemo da je to nagoveštaj boljih rezultata, zalog je u iskusnom Roju Hodžsonu na klupi Orlova, a za ovaj duel predlažemo duplu šansu na domaćina uz bar dva pogotka ukupno. Moguće je da se ovaj duel ponovi, ako bude nerešeno. za 1x,2+ kvota je 1.88 u kladionici MaxBet.

Juventus – Salernitana – 1,0-3 @ 2.10 u MaxBet

Za Staru damu prioritet je osvajanje Skudeta, a pokazalo se kao pravi potez odustajanje od nastupa u Ligi konferencija. Osim što bi ih nepotrebno opteretilo igranje u trećem po jačini evrospkom takmičenju, ekipa Juventusa je na ovaj način i ”odradila” kaznu UEFA od jedne godine neigranja u Evropi. Sve se to pozitivno odrazilo na igre i rezultate, pa je Juve trenutno na drugom mestu sa samo dva boda manje od vodećeg Intera. Ima tim iz Torina velike ambicije i u Kupu Italije, svoj prvi meč u najmasovnijem takmičenju odigraće protiv Salernitane na svom terenu. Gosti su već morali da izbace jednog rivala do osmine finala, Salernitana je bila ubedljiva protiv Sampdorije na svom terenu. Posle jako loših rezultata na startu sezone čini nam se da se ekipa iz Salerna budi i u dva prethodna kola osvojili su 4 boda. Prvo su ispustili trijumf nad Milanom u sudijskoj nadoknadi, da bi onda ostvarili kapitalnu pobedu nad Veronom u gostima, što im je tek drugi trijumf u prvenstvu ove sezone. Mada su i dalje poslednji na tabeli, za tim iz Kampanje izgleda da dolaze bolji dani. već se zna i rival boljeg iz ovog okršaja u četvrtfinalu, to je tim Frozinonea koji je deklasirao Napoli na Dijegu Mardoni sa 4:0. Juventus je pobedio Romu sa 1:0 prošle subote, a neku takvu pobedu očekujemo i protiv Salernitane. Za kombinaciju 1,0-3 kvota je 2.10 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 8.68.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.