Tiket dana (subota, 27.01.2024)

Tiket dana

I za najprobirljivije kladioce danas će biti sjajan izbor mečeva. Igra se u svim najjačim ligama i samo treba pažljivo birati parove. Predložene kvote bile su aktuelne u vreme sastavljanja tiketa.

Juventus – Empoli – 1,2+ @ 1.63 u MaxBet

Stara dama je u fantastičnoj formi i meč sa Empolijem čeka na liderskoj poziciji u Seriji A. Doduše imaju meč više od Intera i samo bod prednosti, pa se ”neroazuri” mogu vratiti na vrh. Juve je vezao 18 utakmica bez poraza, računajući tu i prvenstvo i Kup Italije, pošto u Evropi ne igraju ove sezone. Sada imaju 7 vezanih trijumfa, pet u ligi i dva u kupu, a poslednji neuspeh su doživeli još krajem septembra u Ređo Emiliji od Sasuola. Dali su 18 golova na poslednjih pet mečeva a sve to najviše zahvaljujući Dušanu Vlahoviću koji je u odličnoj golgeterskoj formi. Empoli je pao u zonu ispadanja, trenutno su na pretposlednjem mestu sa 16 bodova a pobedom nad Moncom u prošlom kolu prekinuli su niz od osam uzastopnih utakmica bez pobede. Taj trijumf bio je važan i zbog činjenice da sada igraju sa Juventusom i da teško mogu da računaju na bodove. Naš predlog je pobeda domaćina uz bar dva postignuta gola. Za tip 1,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 1.63.

Leverkuzen – Menhengladbah – 1,3+ @ 1.58 u MaxBet

Lider nemačkog prvenstva nastavlja sa pobedama, ali način na koji je Leverkuzen dobio prethodna dva meča je prosto neverovatan. U Augzburgu su slavili golom bukvalno u poslednjim sekundama meča, a na sličan način su stigli i do trijumfa u Lajpcigu kada su gol za 3:2 dali u 91. minutu. U Lajpcigu su gubili posle prvih 45 minuta, ali su u nastavku stigli do preokreta. Bajern je pobedio u zaostalom meču Union i prišao na četiri boda zaostatka pa Farmaceuti moraju i dalje da pobeđuju i drže distancu. Jedini su tim bez poraza, do sada su pobedili 15 puta i samo tri meča su odigrali nerešeno. U seriji su od četiri trijumfa, a veliki favoriti su i protiv Borusije iz Menhengladbaha. Gosti su polusezonu završili pobedom nad Štutgartom na svom terenu, ali su drugi meč kao domaćini izgubili. Prošle sedmice ih je pobedio Augzburg sa 2:1 i Borusija je sada na 12. mestu sa 20 bodova. To je još uvek sigurna zona, od timova u zoni ispadanja imaju 9 bodova više. Golovi su zagarantovani, ali i pobeda domaćina. Za kombinaciju 1,3+ kvota je 1.58 u kladionici MaxBet.

Šefild Junajted – Brajton – 2,2+ @ 1.90 u MaxBet

U šesnaestini finala engleskog FA kupa sastaju se dva premijerligaša. Na Bramal Lejnu u Šefildu gostuje tim Brajtona. Domaćin ima mnogo većih problema u ovom trenutku ,nego što je to ovo, inače najstarije fudbalsko takmičenje na svetu. Jorkširci se grčevito bore za opstanak i kako vreme odmiče, šanse za spas su im sve manje. Pre sedam dana su osvojili bod u duelu sa Vest hemom, ali im to nije pomoglo da se pomere sa poslednje pozicije. Imaju samo 10 osvojenih bodova, a to je trenutno sedam manje od prvog tima iznad crte. Brajton ne igra na onom nivou od prošle sezone, a to se primećuje i po poziciji na tabeli Premijer lige. Galebovi su sada 7. i moraće dosta da se potrude ako žele ponovo da izbore nastup u Evropi. Oni su ove sezone igrali u grupnoj fazi Lige Evrope i pošto su osvojili prvo mesto, izborili su direktan plasman u osminu finala ovog takmičenja, te čekaju svog rivala od timova koji igraju u baražu. U prvom delu sezone u Premijer ligi Šefild je iznenadio Brajton na Ameksu i osvojio važan bod. Po kvalitetu je tim sa juga mnogo bolji i očekujemo da to potvrdi i kao gost. Predlog je dvojka uz dva gola Brajtona. za 2,2+ kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Sent Etjen – Amijen – 1 @ 2.05 u MaxBet

Izgleda da su mnogi otpisali slavni Sent Etjen prerano iz trke za plasman u Ligu 1. Jedan od najpoznatijih francuskih timova, desetostruki šampion ove zemlje, već treću sezonu tavori u drugoj ligi. I ovu sezonu nisu sjajno počeli, ali njihova poslednja izdanja daju nadu da se sve može ispraviti i da Zelene od avgusta ponovo gledamo u eliti. Trenutno je Sent Etjen na 6. mestu sa 32 osvojena bod. To je još uvek dvocifren zaostatak za vodećim dvojcem koji čine Anže i Okser, ali se stvari baš brzo menjaju u Ligi 2. Tako je Sent Etjen vezao četiri utakmice bez poraza, sa dve pobede i dva remija, i odmah uhvatio korak sa vodećima. Ako ne uspeju da budu makar drugi, pokušaće preko baraža da ostvare povratak u društvo najboljih. U vanrednom kolu su pobedili na gostovanju ekupu FC Pau, zahvaljujući samo jednom golu. Sada im na stadion Žofroa Gišar dolazi tim Amjena koji je vezao dve minimane pobede i koji vrlo retko prima golove. Početkom decembra Amjen je pobedio Sent Etjen na svom terenu sa 1:0, a sada očekujemo revanš Zelenih. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 10.03.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.