Tiket dana (subota, 03.02.2024)

Tiket dana

Pred nama je odlična fudbalska ponuda, igra se širom Evrope i sveta i samo treba izbeći potencijalne ”mine”. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Njukasl – Luton – 1,2+ @ 1.65 u MaxBet

Svrake su u prethodnoj sedmici ostvarile dve sjajne pobede i ponovo liče na tim sa početka sezone. Njukasl je u FA kupu slavio na Krejven Kotidžu protiv Fulama, a samo tri dana kasnije pobedio je i na Vila parku u Birmingemu i tako naneo prvi poraz Aston Vili, ne samo u ovoj sezoni, već prvi prvenstveni posle skoro godinu dana. U tom meču Njukasl je sve rešio već posle prvih 45 minuta i, čini se, uhvatio poslednji voz u trci za Ligu šampiona, mada i dalje imaju dvocifren zaostatak za timovima iz te zone. Luton je bio sjajan u vanrednom kolu, Šeširdžije su deklasirale Brajton na svom Kenivort Roudu sa 4:0, i to je bio peti meč Lutona bez poraza, tri su odigrali u FA kupu i dva u Premijer ligi. Opstanak je i dalje daleko mada navijačima tim iz londonskog predgrađa prija činjenica da su sada van zone ispadanja. Imaju samo bod više od Evrtona i lako bi mogli da se vrate u ovu zonu već posle ovog kola, ali sada im je samopouzdanje na najvišem niovu od debija u Premijer ligi. Njukasl je kvalitetniji tim, već protiv Sitija se videlo da je Edi Hau rešio krizu svog tima, a Luton se već ”zamerio” Svrakama u prvom delu sezone pobedivši ih sa 1:0. Očekujemo pobedu Njukasla i bar dve lopte u mreži gostiju. Za 1,2+ kvota je 1.65 u kladionici MaxBet.

Frozinone – Milan – GG3+ @ 1.95 u MaxBet

Primetili smo da su utakmice Milana ove sezone mnogo zanimljivije nego prethodnih. Razlog je veliki broj golova koje rosoneri daju, ali i primaju. Trku za Skudeto verovatno su izgubili, mada u slučaju remija Intera i Juventusa mogli bi da im priđu za još dva boda, ali preduslov je da slave u Frozinoneu. U prošlom kolu Milanezi su ostali bez pobede nad Bolonjom na San Siru i pored vođstva od 2:1, dva promašena penala i igrača više. Bolonja je izjednačila u 92. minutu i šokirala sve na San Siru. U tri prethodna kola Milan je dao 8 ali je primio pet. Odbrana svakako nije bila na nivou, pa je i sedam bodova iz ta tri meča dobar učinak. Međutim, ono što im je fortuna donela preokretom u Udinama uzela im je u duelu sa Bolonjom. Frozinone ne igra kao na početku sezone ali su još uvek na solidnom 13. mestu. Problem je što su od prvog tima u zoni ispadanja udaljeni samo pet bodova i svaki novi neuspeh mogao bi da ih uvede u bitku za status. Posle pet uzastopnih poraza Frozinenone je u dva prethodna kola uzeo 4 boda, pobedili su Kaljari i uzeli bod u Veroni. Bitno je što su bili uspešni protiv direktnih konkurenata iz donjeg dela tabele. I domaćin igra na gol više i nekako su golovi prvi izbor za ovaj meč. Naš predlog je GG3+ sa kvotom 1.95 u kladionici MaxBet.

Ren – Monpelje – 1 @ 1.65 u MaxBet

Ekipa iz Bretanje je u dobroj formi i pokušava da uhvati priključak sa timovima koji su u zoni plasmana u evropske kupove. Ren je poslednjih sezona jedan od boljih francuskim timova, gotovo su stalni učesnici nekog od kupova, a i ove jeseni su igrali u Ligi Evrope i osvajanjem drugog mesta u grupi plasirali se u nokaut fazu. Uskoro ih očekuje baraž za osminu finala u ovom takmičenju, njihov rival biće slavni Milan, pa će Ren moći da vidi na kom je nivou trenutno. Sada imaju pet vezanih pobeda, doduše dve su ostvarili u Kupu Francuske a tri u Ligi 1. Četvrtu bi mogli da ostvare u meču sa Monpeljeom, ekipom koja nije dala gol u dva prethodna kola, ali je prošle sedmice odolela Lilu na svom terenu. Tim sa Mediterana je na 14. mestu, ali sa samo tri boda više od prvog tima u zoni ispadanja. Težak posao očekuje Monpelje do kraja sezone, a opstanak je njihov jedini cilj. U prvom delu sezone u duelu ove dve ekipe nije bilo golova. Ren je prošle sedmice dao tri na gostovanju u Lionu, pa verujemo da može zatresti i mrežu Monpeljea, kome efikasnost nije jača strana. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent 1.65.

Leganes – Valjadolid – 1x,0-2 @ 1.93 u MaxBet

I pored poraza u Ovijedu u prošlom kolu ekipa Leganesa je ostala lider španske Segunde. Četiri boda više imaju od drugoplasiranog Eibara, pa će na vrhu ostati bez obzira na ishod duela sa Valjadolidom. Gosti igraju ispod očekivanja, a posebno u poslednje vreme. Ekipa iz Kastilje je pobedila u ponedeljak Rasing iz Santandera, ali su pre toga imali niz od četiri meča bez pobede, sa samo jednim osvojenim bodom. Još poraznija je bila činjenica da na ta četiri meča nisu dali ni gol. Valjadolid nije dalkeo od borbe za dva prva i mesta i direktni ulazak u La Ligu, i pored jednog lošeg niza nalaze se u zoni plej-ofa sa samo dva boda manje od drugoplasiranog Eibara i trećeplasiranog Ferola. Pobeda nad Santanderom mogla bi da bude nagoveštaj izlaska iz krize i pohoda ka mestu koje vodi u elitu. Protiv Leganesa bi bili zadovoljni i bodom, a domaćin bi morao da nadokandi izgublene bodove u Ovijedu. Naš predlog je dupla šansa na domaćina uz mali broj golova. Za 1x,0-2 kvota je 1.93 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet koja iznosi 10.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.