Tiket dana (utorak, 20.02.2024)

Tiket dana

Narednih dana ponuda neće biti prebogata, ali predlog tiketa neće izostati. Kvote su bile aktuelne u trenutku sastavljanja predloga.

PSV – Dortmund – x2,2+ @ 2.05 u MaxBet

Jedan pomalo neočekivan par u osmini finala Lige šampiona. To trea zahvaliti odličnim igrama Borusije iz Dortmunda koja je trijufovala u svojoj grupi ostavivši iza sebe Pari Sen Žermen, Milan i Njukasl. S druge strane PSV je bio drugi iza Arsenal, a ispred Lansa i Sevilje. Milioneri su imali mesto u jačem, a Filipsovci u slabijem šeširu i eto njihovog dvomeča u prvom kolu nokaut faze. Mislimo da su žrebom zadovoljni i jedni i drugi. Holanžani jer su izbegli Siti, Real, Barselonu, Bajern a Dortmund jer je mogao na Inter ili Napoli. Videćemo ko će na kraju u potpunosti biti zadovoljan, a treba reći da je PSV već sada na pragu osvajanja titule u Erediviziji. Tim iz Ajndhovena je zabeležio 20 pobeda i samo dva remija u prvih 22 kola, a i gol razlika im je strašna, 70 datih i samo 10 primljenih golova. Dortmund je mnogo slabiji u Bundesligi ali je nemačko prvenstvo svakako jače od holandskog. Borusija je trenutno na 4. mestu i, kako sada stvari stoje, sa Lajpcigom će se boriti za tu poslednju poziciju koja vodi u Ligu šampiona, mada je ostalo još mnogo da se igra i svakakva iznenađenja su moguća. Prošle sezone je Dortmund bio nadomak titule, trebala im je samo pobeda nad Majncom u poslednjem kolu na domaćem terenu ali su popustiti pod pritiskom. Prilika da isprave tu grešku imaju u ovom takmičenju i ulazak u četvrtfinale bio bio lep rezultata, mada ova ekipa zna i kako se osvaja ”ušati” pehar. Upravo to ”iskustvo” moglo bi da bude prednost Milionera u ovom dvomeču, a mi Nemcima dajemo veće šanse i u prvom meču u Ajndhovenu. Naš predlog je dupla šansa na goste uz barem dva gola na meču. Za kombinaciju x2,2+ kvota u kladionici MaxBet iznosi 2.05.

Sautempton – Hal – 1,3+ @ 2.05 u MaxBet

Sveci su pre sedam dana u vanrednom kolu doživeli prvi poraz još od 23. septembra. Tada su izgubili od Midlzboroa i bio im je to četvrti uzastopni neuspeh. Od tada kreće serija uspeha, sve same pobede uz poneki remi i Sautempton je ponovo ozbiljan kandidat za ekspresni povratak u elitu. U prošlu sredu pobedio ih je Bristol Siti, pa se sa strahovanjem među navijačima kluba sa juga čekao duel protiv Vest Broma u Birmingemu. Bojazan se odnosila na strepnju da poraz u Bristolu nije početak neke nove crne serije, pogotovo jer je okršaj sa Vest Bromvič Albionom uvek težak i neizvestan. Na kraju se ispostavilo da je strah bio uzaludan, Sautempton je slavio sa 2:0 i održao korak sa Lidsom i Ipsvičem, koji su takođe kandidati za drugo mesto i direktan ulazak u Premijer ligu. S obzirom da Sveci imaju meč manje odigran u odnosu na Lids, a samo dva boda manje, u slučaju pobede nad Hal Sitijem došlo bi do rokade na drugom mestu, pa bi Sautemptn bio drugi pred novo redovno kolo. Tigrovi iz Hala su na 8. mestu ali sa istim brojem bodova kao i petoplasirani Koventri, pa će oni do kraja sezone pokušati da ihvate jedno mesto koje vodi u doigravanje. U odličnoj su formi i u poslednjih pet kola imaju 4 pobede i samo jedan poraz. Možda je raspored za Hal bio nešto lakši, ali sada im sledi težak ispit. Naš predlog je jedinica a golova bi moglo da bude barem ri. Za 1,3+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.05.

Kembridž Junajted – Bolton – 2,0-3 @ 2.60 u MaxBet

Gostovanje Boltona u univerzitetskom centru moglo bi da bude ključno u borbi za povratak u Čempionšip. Vonderersi su trenutno treći, nalaze se iza Portsmuta od koga imaju 9 bodova manje i Derbi Kauntija za kojim zaostaju tri poene. Međutim, Bolton ima tri utakmice manje od lidera i dva manje od Ovnova iz Derbija. Ukoliko bi bili maksimalni u te tri zaostale utakmice mogli bi da se izjednače sa vodećim timom. Zas njih je najvažnije da završe na jednom od prva dva mesta, pošto bi na taj način direktno išli u viši rang, dok bi igranje u plej-ofu bilo skopčano sa ogromnim rizikom. Bolton je pregrmeo finansijske teškoće koje su ga i izbacile iz Čempionšipa, pa sada može da planira, za početak povratak u drugu ligu, a kasnije, ko zna, možda i u Premijer ligu. Utakmicu protiv Kembridža trebalo je da igraju još u 18. kolu ali je ona tada odložena. Došao je red i na gostovanje u Kembridžu i to posle remija na svom terenu sa Čarltonom u pravoj goleadi, bilo je 3:3. Kembridž je u subotu gostovao kod Karlajla i ostvario pobedu, Junajted je trijumfovao sa 4:0. Ovo je prvi duel ova dva tima u aktuečnoj sezoni, a prethodna četiri okončana su u intervalu 0-2 gola. Ni sad ne očekujemo goleadu, ali smatramo da bi Bolton mogao do pobede. Za 2,0-3 kvota je u kladionici MaxBet iznosi 2.60.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici MaxBet iznosi 10.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.