Tiket dana (četvrtak, 29.02.2024)

Tiket dana

Ne možemo se pohvaliti nekom posebno dobrom ponudom ali za sastavljanje tiketa materijala uvek ima. Kvote su bile važeće u vreme pisanja predloga.

Sion – Jang Bojs – 2,2+ @ 2.20 u MaxBet

U četvrtfinalu švajcarskog kupa sastaju se lideri prve i druge lige. Sva je prilika da će Jang Bojsi opet osvojiti totulu, šesti put u poslednjih sedam godina. Samo je Cirih u sezoni 2021/22 uspeo da prekine dominaciju ”mladih momaka”. Sion je u odličnoj formi i posle malih problema na startu sezone u Čelendž ligi uspeo je da se etablira kao najveći kandidat da naredne sezone igra ponovo u Super ligi Švajcarske. U nastavku sezone odigrano je šest kola u drugoj ligi i Sion je zabeležio svih šest pobeda uz sjajnu gol razliku, postigavši čak 16 golova u tih šest utakmica. Jasno je da će na prva dva mesta završiti oni i Tun, ali nije svejedno da li ćete biti prvi na kraju i direktno ući u elitu ili igrati baraž kao drugoplasirani tim. Jang Bojsi su poraženi prošlog vikenda na svom terenu od Serveta, pa su timu iz Ženeve dozovlili da im se primakne na samo 4 boda. Sada više nemaju mogućnost bilo kakvog kiksa, pogotovo jer su završili i sa igranjem u Evropi za ovu sezonu. Razlika između dva švajcarska ranga je i dalje velika i jedino nas to opredeljuju da prednost damo gostima. Uz dvojku dodajemo i dva gola na Jang Bojse pa za 2,2+ koeficijent u kladionici MaxBet iznosi 2.20.

Galatasaraj – Karagumruk – 1,3+ @ 1.75 u MaxBet

U poslednjem meču četvrtfinala Kupa Turske sastaju se aktuelni šampion ove zemlje Galatasaraj i ekipa Karagumruka. I gosti su iz Istanbula a ovo im je četvrta sezona koju igraju u Super ligi. Za Karagumruk je svojstveno da mnogo bolje igra kada je domaćin, dok na strani vrlo retko osvaja bodove. Ove sezone su slavili samo protiv Bašakšehira i to na svom prvom meču na strani a nakon toga su vezali čak 12 uzastopnih mečeva bez trijumfa koa gosti. U tom intervalu imali su samo 3 remija i 9 poraza. Sve to ih je koštalo boljeg plasmana i Karagumruk je u ovom momentu tek na 14. mestu sa samo bodom više od prvog tima u zoni ispadanja. Bitka za opstanaka biće im prioritet u narednom periodu a što se kupa tiče neće preterano žaliti ako sada završe sa nastupom. I ovo je solidan uspeh a Galata je svakako favorit protiv bilo koje ekipe na svom stadionu. Trenutno je Galatasaraj lider sa dva boda više od najvećeg rivala Fenerbahčea i ova dva tima vodiće trku udvoje do kraja šampionata. Ove dve ekipe igrale su na ovom istom mestu pred kraj prošle godine prvenstveni duel i Galatasaraj je slavio minimalnim rezultatom. I sada očekujemo pobedu istog tima ali i više golova. Za 1,3+ kvota je 1.75 u kladionici MaxBet.

Voluntari – FCSB – 2,2+ @ 2.45 u MaxBet

Tim FCSB-a i dalje kontroliše situaciju u rumunskoj elitnoj diviziji i pred ovo kolo imao je deset bodova više od Kluža. Ostala su tri kola u regularnom delu i zati se kreće sa plej-ofom i plej-autom. Tada e se i rešiti pitanje novog šampiona pošto sumnjamo da titulu može zadržati ekipa Farula iz Konstance. U ovom kolu FCSB gostuje u gradu Voluntarri na jugu ove zemlje. Ekipa iz Vlaške je tek na 14. mestu od 16 timova i sledi im grčevita bitka za opstanak kada krene plej-aut. Svako bod koji uzmu u preostala tri kola može biti važan, ali je još bitnije da ih osvajaju u duelima sa timovima koji će takođe igrati u plej-autu. Ekipa iz rumunske prestonice je preuzela poziciju nekadašnje Steaue kada je vojska odlučila da zabrani nošenje tog imena. Imali su krizu u prethodnim sezonama i nikako nisu uspevali da dođu do pehara prvaka Rumunije. Sada je ovo velika prilika i ne verujemo da će je ispustiti iako ima još mnogo da se igra. Na poslednjih 9 utakmica FCSB nije izgubio, a od nastavka sezone imaju četiri pobede i dva remija. Na drugoj strani Voluntari je bez pobede u 2024. godini i imaju po tri poraza i remija u prvenstvu. Naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju, iako je prvi okršaj ova dva tima odigran u Bukureštu završen bez golova. Za 2,2+ koeficijent u kladionci MaxBet iznosi 2.45.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 9.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.