Tiket dana (četvrtak, 14.03.2024)

Tiket dana

Večeras su na programu revanš mečevi osmine finala Lige Evrope i Lige konferencija i saznaćemo koji klubovi će u završnicu ovih takmičenja. Predložene kvote važile su u trenutku sastavljanja tiketa.

Vest Hem – Frajburg – 1 @ 1.75 u MaxBet

Ovo je već četvrti ovosezonski duel Čekićara i Frajburga. Slučaj je hteo da ovi timovi buu u istoj grupi Lige Evrope i da zajedno prođu dalje, a posle pobede Nemaca u baražu žreb ih je spojio u osmini finala. U grupi je Vest Hem dobio oba meča ali je Frajburg pre sedam dana bio uspešniji i pobedio 1:0. Prednost nije velika ali nije ni mala. Engleski tim je u nedelju odigrao dosta slabo protiv fenjeraša Barnlija i jedva spasio bod na kraju i pored vođstva gostiju od dva gola. Frajburg je bio znatno uspešniji u svojoj Bundesligi, gostovali su u Bohumu i slavili sa 2:1. Popravili su svoje šanse da i naredne sezone, treći put uzastopno, izađu u Evropu. Kada su se prošli put sastali u Londonu, polovinom decembra, Vest Hem je pobedio sa 2:0 i obezbedio prvo mesto u grupi. I sada dajemo prednost Čekićarima i predlažemo jedinicu sa koeficijentom 1.75 u kladionici MaxBet.

Slavija – Milan – GG3+ @ 1.90 u MaxBet

Rosoneri su stekli dva gola prednosti posle prvog meča na San Siru. Možda je malo ko očekivao 6 golova u Milanu ali su navijači uživali u goleadi i pobedi svojih ljubimaca od 4:2. Pred češkim timeom je težak zadatak da nadoknadi dva gola minusa, pogotovo jer nema starog pravila o golu u gostima i to što su dva puta tresli mrežu na San Siru nema nekog velikog značaja, isto je kao i 2:0. U prvenstvu je Slavija bila ubedljiva u nedelju i sa 4:0 porazila Teplice, ali je ceo plen u Seriji A osvojio i Milan, mada je Empoli ispraćen sa samo jednom loptom u mreži. Pražani se bore za titulu u Češkoj dok je Milan u trci za plasman u Ligu šampiona pošto je gradski rival Inter na korak od Skudeta. Meč u Pragu je izuzetno važan, oba tima željna su evropskih uspeha a Milan je ipak bliži ukupnom trijumfu. Ponovo bi moglo biti dosta golova, domaćin mora da napadne a gosti će imati šansu da iskoriste prostor u njihovoj odbrani. Pokušajte sa GG3+ uz koeficijent koji u kladionici MaxBet iznosi 1.90.

PAOK – Dinamo Zagreb – 1,2+ @ 2.30 u MaxBet

Malo nas je iznenadila pobeda Dinama nad PAOK-om pre sedam dana, posebno zbog činjenice da je ostvarena bez primljenog gola uz dva postignuta. Junak trijumfa bio je Bruno Petković, dvostruki strelac, a za to dostignuće reprezentativac Hrvatske proglašen je igrače kola u ovom takmičenju. Poraz na Maksimiru ostavio je posledice po Solunce i oni su samo par dana kasnije izgubili važan meč u domaćem prvenstvu protiv gradskog rivala Arisa i to na svojoj Tumbi. Sada je titula za tri koraka dalje, a meč sa Zagrepčanima trenutno je najznačajniji u sezoni. Modri nisu imali mnogo problema u domaćem šampionatu, pobedili su Slaven iz Koprivnice sa 5:2 ali su i dalje tek treći na tablei. Ispred njih su Rijeka i Hajduk, a sve tri ekipe smeštene su u par bodova, pa će završnica biti interesantnija nego ikad. PAOK mora da napadne od prvog minuta i stigne do vođstva, a na kraju i do pobede sa bar dva gola razlike. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina a da li će to biti dovoljno za ukupan trijumf, ostaje da vidimo. Za 1,2+ kvota je 2.30 u kladionici MaxBet.

Plzenj – Servet – 1 @ 1.85 u MaxBet

I Viktorija i Servet igraju sjajno u 2024. godini. Češki tim je trku za titulu u domačem prvenstvu izgubio tokom jeseni a ekipa iz Ženeve nadmetaće se sa Jang Bojsima verovatno do kraja Super lige Švajcarske. Servet je vezao četiri pobede u prvenstvu, po jednu je ostvario u kupu Švajcarske i Ligi konferencija a u tom intervalu jedini remi je onaj sa Viktorijom u prvom utakmici osmine finala. Viktorija je ostavrila cilj u gradu na poznatom jezeru, ostali su neporaženi, pa se sada uzdaju u svoj teren i svoje navijače. Tu su izuzetno sigurni, u nedelju su sa 4:0 ispratili lidera Spartu iz Praga. Plzenj je preskočio barađ u Ligi konferencija zbog nadmoćno osvojenog prvog mesta u grupi. Na šest utakmica češki tim je zabeležio isto toliko pobeda u duelima sa Dinamom iz Zagreba, Astanom i Balkanijem. Servet je u baražu bio bolji od Ludogoreca i pored toga što je u Ženevi bilo 0:0 u revanšu su slavili pobedu zahvaljujući jednom golu. Prednost dajemo Viktoriji, ne samo zbog kvaliteta već i zbog većeg iskustva u Evropi. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.85.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici MaxBet iznosi 14.15.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.