Tiket dana (nedelja, 31.03.2024)

Tiket dana

Lepo bi bilo da mesec mart, koji je bio izuzetno uspešan na oovo sajtu, završimo sa još jednim dobitnim tiketom. Kvote iz predloga bile su aktuelne u momentu pisanja teksta.

Liverpul – Brajton – 1,3+ @ 1.68 u MaxBet

Redsi su prepustili vrh tabele Arsenalu, ali samo zbog za tri gola bolje gol razlike koju Tobdžije imaju. Pre pauze u šampionatu Liverpul je igrao dva puta sa mančesterskim rivalima i jednom protiv Sparte u Ligi Evrope. Poslednji duel bio je onaj spektakularni na Old Trafordu u četvrtfinalu FA kupa posle koga je Liverpul okončao svoj nastup u tom takmičenju. Junajted je slavio sa 4:3, golom u poslednjim sekundama produžetaka i tako je Klopov tim ostao bez mogućnosti da se okiti sa četiri trofeja ove sezone. Jedan već imaju, a sada sledi bitka za dva najvažnija. Svakako da je osvajanje Premijer lige prioritetno ali neće Redsi bez borbe prepustiti ni Ligu Evrope. Finiš prvenstva biće jako zanimljiv, tri tima su u samo jednom bodu razlike i sa podjednakim šansama ulaze u ciljnu ravninu. Na Enfild dolazi Brajton, ekipa koja je poslednjih godina veoma kvalitetna i nije čudo da su igrali u osmini finala LIge Evrope. Tu ih je zaustavili italijanska Roma, ali je Brajton osvetlao obraz pobedom u revanšu na svom Ameksu. Liverpul nije dobio nijedan od prethodna četiri duela sa Galebovima, tri u ligi i jednim u FA kupu. Brajton je slavio dva puta a dve utakmice, uključujući onu jesenas, završne su remijem. Sada je motiv potpuno na strani Liverpula i čekujemo jedinicu ali i bar tri gola na meču. Za 1,3+ kvota je 1.68 u kladionici MaxBet.

Strazbur – Ren – 2 @ 2.30 u MaxBet

Strazbur nije imao sreće, taman su prekinuli niz neuspeha pobedivši Nant u gostima, usledila je pauza. Njih do kraja sezone očekuje borba za opstanak a da bi do njega stigli morali bi da igraju mnogo bolje nego što su to čini u drugom delu sezone. Naime ekipa Strazbura je na svom terenu izgubila prethodna četiri meča, a čak ni to što su im protivnici bili jaki nije opravdanje. Sada su na samo četiri boda udaljenosti od prvog tima ispod crte, a s obzirom da je to Nant, možemo samo zamisliti šta bi bilo da su izgubili od Kanarinaca u prethodnom kolu. Ovako sa mnogo više spokoja dočekuju odlični Ren. Gosti su tim koji ima samo jedan poraz u poslednjih 11 utakmica u prvenstvu, a pored toga izborili su plasman u polufinale domaćeg kupa. To je uteha za ispadanje u Ligi Evrope od Milana u baražu za osminu finala. Ren nije izgubio u gostima u Ligi 1 još od početka decembra prošle godine kada su pali na Velodromu u Marseju i smtramo da su bliži pobedi u Strazburu. Na kraju krajeva ona im je neophodna ako žele još jednom da se okušaju u Evropi naredne jeseni. za dvojku se u kladionici MaxBet dobija kvota 2.30.

Bohum – Darmštat – 1 @ 1.73 u MaxBet

Gotovo izvesno je da će Darmštat narednu sezonu igrati u Cvajti a da li će mu se tamo pridružiti i Bohum, umnogome zavisi i od ovog meča. Domaćin ima dobre izglede za opstanak, a šanse bi bile još bolje da u prošlom kolu nisu izgubili derbi začelja u Majncu. Ovako imaju 6 bodova više od Majnca, a eventulanom pobedom bi otišli na 12 poena razlike. Za Bohum je sve krenulo naopako posle one sjajne pobede nad Bajernom. Slavili su protiv najbolje nemačke ekipe a onda su izgubili naredna četiri meča. Mnogo bi bolje bilo da se dogodilo obrnuto, ali šta je tu je, mora se dalje. Na svom terenu su vezali dva poraza, prvo od Lajpciga a onda i Frajburga, te je dolazak Darmštata idealna prilika da se vrate na pobednički kolosek. Ljiljani iz Hesena su skoro sa obe noge u drugoj ligi, poslednji put su pobedili 7. oktobra prošle godine, a od tada je prošlo skoro pola godine. Za Darmštata je baraž dostižan, imaju 6 bodova manje od Majnca koji je 16. na tabeli, ali da bi tu razliku neutralisali moraće da počnu da pobeđuju. Vremena je malo, jesenas je Bohum slavio u Darmštatu i očekujemo da to uradi i pred svojim navijačima. Za jedinicu se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 1.73.

Ferol – Elče – x2,2+ @ 2.05 u MaxBet

Ekipa iz Galicije se prošlog proleća vratila u Segundu i odmah pokazala zavidan kvalitet. Ferol i dalje ima šansu da se plasira u plej-of, ali je pitanje koliko im je to prioritet u prvoj povratničkoj sezoni. Sada su na 10. mestu ali sa samo dva boda zaostatka za šestoplasiranim Rasingom iz Santandera, a to je pozicija koja vodi u doigravanje. Međutim u poslednjih osam kola samo su jednom pobedili i to bi mogao da bude nagoveštaj splašnjavanja njihove želje da se probiju do elite. Ipak, ta jedna pobeda nije ostvarena protiv bilo koga, nego protiv Valjadolida. U goste im sada stiže još jedan kandidat za plasman u La Ligu. Elče je izgubio u prošlom kolu u komšijskom derbiju od Levantea i tako su prekinuli niz od četiri uzastopne pobede. Sada su na deobi drugog mesta sa Espanjolom ali im je za petama još sijaset ekipa sa minimalnim zaostatkom. Svaka utakmica je za Elče malo finale, pa tako i ova u Ferolu, na obali Atlatskog okeana. Jesenas je Ferol zaledio Elče i slavio minimalnu pobedu, sada malu prednost dajemo gostima u ovom meču, a i smatramo da će biti golova. Za kombinaciju x2,2+ kvota je 2.05 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici MaxBet iznosi 13.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.