Tiket dana (subota, 06.04.2024)

Tiket dana

Ove subote toliko je utakmica da će biti prava umetnost izbeći potencijalne ”mine”. Mi smo pokušali ovako. Kvote su važile u vreme sastavljanja tiketa.

Luton – Bornmut – T12+ @ 2.35 u MaxBet

Verujemo da nema pasioniranog pratioca Premijer lige koji se ne seća prethodnog okršaja ove dve ekipe. ne samo zato što se on odigrao pre manje od mesec dana, s obzirom da se radilo o prekinutom pa odloženom meču, već zbog sjajnog fudbala i neverovatnog preokreta koji se dogodio. Luton je vodio sa 3:0 u Bornmutu posle prvih 45 minuta a onda su Trešnjice za samo tridesetak minuta u nastavku stigle do četiri gola i pobede. Za Luton su bodovi bili mnogo važniji, oni se i dalje grčevito bore za opstanak, dok je Bornmut spokojan u sredini tabele. Na ruku Šeširdžijama ne ide ni trenutna forma, Luton je u poslednjih 10 kola osvojio samo tri boda i bez pobede su još od 30. januara kada su na svom Kenivort Roudu ubedljivo pobedili Brajton. Bornmut igra iznad očekivanja, na krilima sjajnog Solankea i dugo se nije desilo da ulaze u finiš prvenstva bez nekog velikog motiva. Baš bi motiv mogao da presudi u ovom meču, Luton jednostavno mora da osvoji bodove, a u vanrednom kolu su poraženi kod Arsenala sa 2:0. To je bio prvi meč još od 11. novembra na kome nisu dali gol u prvenstvu. Bornmut je osvojio 13 od 15 mogućih bodova u poslednjih pet kola i potpuno smiren odlazi u londonsko predgrađe. Naš predlog je dva gola na domaćina, a za T12+ kvota je 2.35 u kladionici MaxBet.

Keln – Bohum – 1 @ 2.25 u MaxBet

Za Jarčeve je ovo, bez svake sumnje, meč sezone. Keln je na pretposlednjem mestu, u zoni ispadanja, i ukoliko ne savlada Bohum šanse za opstanak biće jako male. Iz Bundeslige direktno ispadaju dve ekipe, dok će još jedna igrati baraž protiv trećeplasiranog tima iz Cvajte. Za Keln bi, u ovom momentu, i taj baraž bio prihvatljiv, a ako je Darmštat otpisan trebaju da preteknu barem još jednu ekipu do kraja sezone. Glavni konkurenti su Majnc i Bohum. Majnc ima samo bod više dok je Bohum na solidih 7 poena prednosti. Imao je ovaj tim veliku šansu da poveća tu razliku pobedom u prošlom kolu ali nije uspeo da savlada Darmštat na svom terenu i tako ostao bez dva kapitalna boda. Keln je u drugom delu sezone pobedio samo jednom, ni promena trenera nije mnogo pomogla, a jako je zanimljiv podatak da nisu poraženi na strani od Nove godine. Na pet gostovanja ostvarili su isto toliko nerešenih rezultata, dok su na svom Rajn Nekaru pobedili Ajntraht i izgubili četiri puta. Jesenas je u Bohumu bilo 1.1 a sada čvrsto verujemo da Keln može do pobede Ipak su prethodni porazi bili protiv jačih ekipa od Bohuma, pa predlažemo jedinicu sa kvotom 2.25 u kladionici MaxBet.

Slavija Prag – Bohemijans – 1,3+ @ 1.65 u MaxBet

Posle ispadanja iz domaćeg kupa, kao i Lige Evrope, za fudbalere praške Slavije ostala je još domaća liga kao šansa da sezonu završe sa trofojom. Trenutno su drugi iza gradskog rivala Sparte, ali između dva velikana iz Češke samo je bod razlike. Još uvek je u toku regularni deo sezone, tek se očekuje plej-of u kome će igrati prvih šest timova. Slavija je u šampionatu poslednji put poražena još početkom novembra ali ih uopšte ne čeka lak posao protiv gradskog rivala Bohemijansa. Ovaj tim je prošlu sezonu završio na visokom 4. mestu, ali je sada tek 10. i bori se za plasman u doigravanje za Ligu konferencija. U prethodnom periodu Bohemijans je igrao dobro i poražen je samo jednom u drugom delu sezone, a pošto su i u poslednja tri kola u 2023. godini igrali nerešno, imaju jedan neuspeh u prethodnih 10 prvenstvenih rundi. Posle niza nerešenih rezultata u prošlom kolu su pobedili, slavili su sa 2:0 protiv Jabloneca. Pobeda Slavije se podrazumeva a golova bi moglo da bude makar tri ukupno. Za 1,3+ kvota je 1.65 u kladionici MaxBet.

Sent Etjen – Konkernu – 1,2+ @ 1.73 u MaxBet

Slavni Sent Etjen je u poslednjih 7 kola francuske Lige 2 osvojio 19 od mogućeg 21 boda. Tom serijom su sigli na treće mesto ali ih to sigurno ne zadovoljava pošto u elitu idu samo dve prvoplasirane ekipe. Sada zaostaju dva boda za Anžeom na drugom mestu i 7 za vodećim Okserom. Njihova legitimna meta je Anže i pokušaće u preostalih osam kola da nadokande ovu malu prednost. Ekipa Konkernua ne bi smela da im napravi ozbiljnije probleme, ovaj tim je prošlog proleća ušao u drugu ligu i zadovoljani bi bili opstankom. Neće to biti lako ostvariti, iz lige ispada četiri tima, a Konkernu je trenutno u zoni ispadanja sa 33 osvojena boda. To je dva manje od ekipe Troa koja je prva iznad crte. Sent Etjen je u prošlom kolu gostovao kod Valensijana i slavio sa 2:0. to je bio četvrti uzastopni meč na kome nisu primili gol. Za to vreme je Konkernu osvojio samo dva boda u poslednjih 6 kola i sa takvim rezultatima neće opstati u Ligi 2. Pobeda Sent Etjena je izvesna ali i bar dve lopte u mreži Konkernua. Za 1,2+ kvota je 1.73 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 15.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.