Tiket dana: Poeni NBA igrača

Završen je regularni deo sezone u NBA ligi i sada je u toku plej-in nakon koga ćemo saznati sve učesnike plej-ofa. Na Istoku su, u noći između srede i četvrtka, na programu dva duela. U okršaju za mesto broj 7 nadmeću se Filadelfija i prošlogodišnji prvak Istoka Majami Hit, dok se u borbi za poslednju osmu poziciju sastaju Čikago i Atlanta. Kvote i granice važile su u vreme sastavljanja predloga.ž

Tobajas Heris (Filadelfija) – Poeni + (granica 14,5) @ 1.90 u MaxBet

Povratkom Džoela Embida u sastav, posle teže povrede, Siksersi su vezali čak 8 uzastopnih pobeda u finišu sezone. Na kraju to nije bilo dovoljno da se nađu odmah u plej-ofu, šesto mesto im je izmaklo za samo jedan trijumf, mada su imali identičan skor sa Indijanom. Do se Embid lečio Filadelfiju je predvodio iskusni Tobajas Heris. Krilni košarkaš je već šestu sezonu i do sada je uvek igrao u plej-ofu. Prošla sezona mu je bila najslabija u dresu Siksersa, tada ju je okončao sa 14,7 poena u proseku, a sada je na 17,2. Uz to je uspešniji i po broju skokova i asistencija. Embid će biti glavna opasnost po koš Majamija a to bi mogao da iskoristi Heris šutevima sa distance. Radi se o dobrom šuteru i čoveku koji na parketu provodi skoro 34 minuta u proseku. Granica za poene na Tobajasa Herisa je 14,5 a za (+) kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Bam Adebajo (Majami) – Poeni + (granica 17,5) @ 1.90 u MaxBet

Startni centar Majamija biće na velikim mukama u Filadelfiji. Moraće da motri da Doela Embida ali i da pomogne u napadu jer se radi, uz Džimija Batlera, o najbojem pojedincu tima sa Floride. Adebajo je vrlo pokretljiv i ne treba potceniti njegove šanse u okršaju sa Kamruncem koji je prošle sezone poneo titulu MVP-a. Majami je i prošle sezone krenuo od plej-ina i na kraju stigao do velikog finala u kome je izgubio od Denvera. Ipak, tada je Erik Spolstra pokazao sa kakvim znanjem raspolaže i svoj tim doveo do titule na Istoku, mada nijednom nisu imali prednost domaćeg parketa. Ovo je peti ovosezonski duel ova dva tima, prva dva dobio je Majami a druga dva Filadelfija. Poslednji je odigran pre dve sedmice i taj trijumf Filadelfije je umnogome omogućio Siksersima da budu ispred Majamija. Adebajo ove sezone ubacuje 19,3 poena u proseku, negde je na granici prošlogodišnjeg učinka i verujemo da će u Pensilvaniji prebaciti granicu od 17,5 poena koliko mu je zadato u kladionici MaxBet sa kvotom 1.90 za (+).

Kobi Vajt (Čikago ) – Poeni + (granica 19,5) @ 1.87 u MaxBet

Jasno je da će za Hokse najveća opasnos pretiti od DeMara DeRozana i Nikole Vučevića ali nikako ne smeju zanemariti neverovatnog Kobija Vajta. Mladi bek Bulsa je odigrao najbolju sezonu u svojoj, za sada, kratkoj NBA karijeri. Momak koga je Čikago izabrao na draftu 2019. godine uz centra Denijala Gaforda, nije bio planiran za prvog organizatora igre na početku karijere. Ipak, u prvoj sezoni igrao je 25 minuta i ubacivao prosečno odličnih 13 poena. Sada je starter na bekovskim pozicijama uz Karuza i u regularnom delu sezone odigrao je 79 utakmica sa učinkom od 19 poena za nešto više od 36 minuta na parketu u proseku. Odlično šutira trojke, posebno kada uđe u seriju, a i odličan je asistent sa preko 5 dobrih dodavanja po meču. Najbolju partiju odigrao je protiv Sakramenta kada je ubacio 37 koševa, a još par puta je išao preko 30. Za meč protiv Atlante, u kome će za direktne rivale imati Tre Janga i Bogdana Bogdanovića, granica je na 19,5 poena i očekujemo da on bude iznad svog ovosezonskog proseka. Za (+) poene na Kobija Vajta kvota je 1.87 u kladionici MaxBet.

Dežonte Marej (Atlanta) – Poeni + (granica 23,5) @ 1.90 u MaxBet

Moramo da priznamo da smo više očekivali od Dežonte Mareja u ovoj sezone u ekipi Atlante. Momak koji je pre dve godine dožao u Džordžiju iz San Antonija sa oreolom odličnog strelca i koji je u toj poslednjoj sezoni u Teksasu imao preko 20 poena u proseku uz više od 8 skokova i više od 9 asistencija po meču. Ipak, kada pored sebe imate Tre Janga u timu nemate baš toliko slobode u igri, a baš je to potrebno brzonogom beku Hoksa. Jang je propustio mnogo utakmica ove sezone a Marej to nije nadoknadio na pravi način, već je u prvi plan izbio Bogdan Bogdanović. Srpski bek je postao rekorder Atlante po broju ubačenih trojki u jednoj sezoni. Marej je regularni deo sezone završio sa 22,5 poena, to jeste njegova statistički najbolja sezona, ali je imao prostora i za bolji učinak. Pored toga Hoksi su u seriji od šest uzastopnih poraza i daju im se male šanse u ”gradu vetrova” protiv domaćih Bulsa. Ove sezone je Čikago dobio dve a Atlanta jednu međusobnu utakmicu, ali su Hoksi slavili pre dve sedmice u poslednjem odmeravanju snaga. Granica za Dežonte Mareja je na 23,5 poena i sada mora da pokaže zašto su ga doveli u Džordžiju. Za (+) poene na ovog beka kvota je 1.90 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za noć između srede i četvrtka u kladionici MaxBet iznosi 12.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.