Tiket dana (subota, 20.04.2024)

Tiket dana

Još par vikenda ćemo imati ovako dobru ponudu a onda slede oni letnji dani kakve kladioci ne vole. Prazan prostor popuniće EURO u Kopa Amerika. Kvote i granice su bile aktuelne u momentu sastavljanja tiketa.

Keln – Darmštat – 1,2+ @ 1.75 u MaxBet

Za Jarčeve je svaka od preostalih pet utakmica malo finale. Keln je na ivici provalije i šanse da i naredne sezone igraju u Bundelsigi smanjuju se sa svakim novim neuspehom. U prošlom kolu su poraženi od bajerna u Minhenu, što se ne može nazvati kiksom ali za njih više nema biranja protivnika. Pre tog meča uzeli su 4 boda na dva meča, remi u Augzburgu i pobeda nad Bohumom i oživeli nade u opstanak. Na Rajn Nekar dolazi poslednjeplasirani Darmštata i ukoliko Keln ne želi da i naredne sezone igra prvenstvene utakmice protiv Darmštata mora da pobedi kako zna i ume. Gosti se vraćaju u Cvajtu, to je jedino izvesno uz titulu Leverkuzena. Sa samo 14 bodova iz 29 utakmica ništa drug ne mođete ni da očekujete. Keln je osvojio 22 boda, njihova prva meta je Majnc sa 26, ali nisu daleko ni Bohum sa 27 ni Volfsburg sa 28 bodova. U slučaju da pobede Darmštat već u narednom kolu igraće još važniji meč protiv direktnog konkurenta Majnca u gostima. Čini nam se da će mnogo toga biti jasnije već naredne sedmice a pre toga Jarčevi moraju da pobede Ljiljane. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina a koeficijent za 1,2+ je 1.75 u kladionici MaxBet.

Norič – Bristol Siti – 1 @ 1.68 u MaxBet

Samo tri kola ostala su do kraja takmičenja u engleskom Čempionšipu, s tim da pojedine ekipe imaju po jedan zaostali meč. Norič je trenutno na poziciji koja vodi u plej-of i želja Kanarinaca je da tu i ostanu do kraja lige. Postoji šansa da se pomere jedno mesto napred, na njemu je Vest Brom sa samo jednim bodom više, ali je prevashodni cilj dokopati se doigravanja i šanse da se na mala vrata uđe u Premijer ligu. Velika borba se vodi za dva prva mesta, četiri ekipe su u konkurenciji, pa će dve koje ne uspeju biti učesnici plejčof a jedna od njih rival Noriča ako se zadrži u ovoj zoni. Kanarinci su u dobroj formi imaju samo jedan poraz i jedan remi u poslednjih 7 kola, uz čak pet pobeda. Ta serija ih je i ubacila u zonu plej-ofa, a do kraja sezone, nakon duela sa Bristol Sitijem, igraće još sa Svonsijem i Birmingemom. Bristol Siti je zakasnio sa finiširanjem, na Kerou Roud dolaze kao tim koji je na 12. mestu i bez izgleda da dođe do plej-ofa. Ova ekipa je u dobroj seriji rezultata i u poslednjih 5 kola imaju tri pobede i dva remija. Ipak, motiv je na strani domaćina a za pobedu Noriča kvota je 1.68 u kladionici MaxBet.

Leko – Venecija – 2 @ 1.75 u MaxBet

Za svaku pohvalu je karakter koji pokazuje ekipa Leka u finišu sezone u Seriji B. Novajlija u ligi je na poslednjem mestu, sve je to posledica očajnog starta prvenstva kada su zakasnili zbog nepoznanica da li će uopšte igrati u drugoj ligi. Imali su i svojih odličnih trenutka ali nisu uspeli da se izbore za neku poziciju sa koje bi se opstanak mogao dostići. Istina, oni su matematički i dalje u igri, posebno nakom pobede nad Ređanom u prethodnom kolu. Ako ništa drugo sada im je zona baraža na samo 9 bodova razlike ali je problem što je do kraja sezone u igri samo još 15 bodova. Samo jedan poraz mogao bi da znači i konačni oproštaj od Serije B. Mada imaju niz od tri meča bez poraza fudbaleri Leka su autsajderi u meču sa Venecijom i pored činejnice da igraju na svom terenu Gosti žele direktnu promociju u elitu, a trenutno su treći sa 3 boda manje od Koma na drugoj poziciji. Samo dve prvoplasirane ekipe idu direktno u Seriju A, a Parma je jednom nogom u eliti. Venecija ne blista u poslednje vreme, prvo poraz od Ređane pa remi sa Askolijem i najzad pobeda u prošlom kolu nad Brešom. I pored svega gosti moraju da pobede i verujemo da hoće. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija kvota 1.75.

Lugano – Lozana – 1 @ 2.05 u MaxBet

U Švajcarskoj se igra poslednje kola prvog dela prvenstva nakon koga se liga deli na dva dela, plej-of i plej-aut. To je premijerno izdanje u elitnoj ligi ove zemlje i tek ćemo videti kakvi su efekti. Samim tim ovo je poslednji ovosezonski duel Lugana i Lozane s obzirom da će domaćin u plej-of, kao trenutno drugoplasirani tim, a gost u plej-aut iako je na solidnom 8. mestu. Ipak, pošto imaju 7 bodova manje od šestoplasiranog Sent Galena, jasno je da Lozani predstoji borba za opstanak, mada status ne bi trablo da im bude ugrožen. Nije to loš rezultat za tim koji je prošlog proleća izborio povratak u Super ligu. Što se Lugana tiče oni igraju jednu od najbolji sezona u istoriji. Zaostaju 6 bodova za vodećim Jang Bojsima ali će imati još jedan meč protiv tima i Berna i šansu da im pomrse račune u pokušaju da dođu do šestog naslova u poslednjih 7 godina. Ni drugo mesto nije loše za Lugano i njima je prvi cilj da odbiju napad Serveta koji je na samo dva boda od njih. U poslednjih 8 kola Lugano ima 7 pobeda i jedan remi a izborili su i plasman u finale Kupa Švajcarske. Dobru seriju rezultata ima i Lozana koja je samo jednom izgubila u poslednjih 10 kola. Naš predlog je ipak jedinica a za nju se u kladionici MaxBet dobija kvota 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 10.55.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.