Tiket dana (subota, 04.05.2024)

Tiket dana

Još tri ovakve subote i sezona će biti završena, ostaće samo baraži. Pred nama je odlična ponuda ali svi znaju kako je teško predvideti ishode u poslednjim kolima, a posebno pronaći iole dobre kvote. Ove koje smo predložili važile su u trenutku sastavljanja predloga.

Šefild Junajted – Notingem Forest – T22+ @ 1.58 u MaxBet

Za Šumare je ovo ključni meč u pokušaju da ostanu u ligi. Jesu trenutno van zone ispadanja ali imaju samo bod više od Lutona i dva od Barnlija. Jasno je da mesta u leiti ima za samo jedan tim od ova tri i u Notingemu se nadaju da su to baš oni. Nevolja je što u poslednjem kolu gostuju u Barnliju i ne bi bilo dobro da o sudbini odlučuju u meču sa direktnim konkrentom na Turf Muru, posebno jer je Barnli u mnogo boljoj formi nego što je bio tokom sezone. Zato je gostovanje na Bramal Lejnu u Šefildu velika šansa za Forest. Domaćin se već oprostio od elite i gotovo izveno će ostati na poslednjem mestu i kada se spusti zavesa na ovo prvenstvo. Umali su da iznenade neke rivale, poput Čelsija, Fulama i Bornmuta, kojim asu uzeli po bod u poslednja dva meseca, ali su sve ostale utakmice izgubili. Mreža im se prečesto trese da bi mogli da računaju na bolje rezultate, pa su samo na poslednja tri meča primili 13 golova. Verujemo da će im i Notingem dati barem dva gola i predlažemo T22+ sa kvotom 1.58 u kladionici MaxBet.

Gengan – Sent Etjen – 2 @ 2.60 u MaxBet

Zeleni će imati meč istine u Genganu. Uspeo je Sent Etjen da se dokopa druge pozicije i jedino što žele do kraja sezone da ostanu tu gde jesu i na taj način izbore direktan povratak u Ligu 1, gde im je po svemu, istoriji pre svega, i mesto. Za petama im je Anže sa samo dva boda manje i da ne bi razmišljali o rezultatima rivala, neophodno je da pobede sve tri preostale utakmice. Možda je ova u Genganu i najteža, posle nje igraju sa Rodezom na svom terenu i na kraju gostuju Keviliju, koji najverovatnije ispada. Sent Etjen je u seriji od tri pobede, do njih nije lako došao, a Kaen su dobili prošle sedmice minimalnim rezultatom. Gengan je pobedom kod ekipe Pau prekinuo niz od dva vezana poraza ali čak pet bodfova daleko od poslednjeg mesta koje vodi u baraž. Ne verujemo da mogu ove sezone u elitu i zato očekujemo pobedu Sent Etjena na ovom gostovanju. Za dvojku se u kladionici MaxBet dobija koeficijent koji iznosi 2.60.

Bran – Rozenborg – 1 @ 1.55 u MaxBet

Još uvek nismo pomno počeli da pratimo dešavanja u skandinavskim ligama, činićemo to tokom leta, ali nam izgleda da se u Norveškoj promenilo malo toga u odnosu na prethodnu sezonu. Ponovo su Bode/Glimt i Molde najveći kandidati za titulu a tu negde je i ekipa Brana iz Bergena koja je prošlo prvenstvo završila na vicešampionskoj poziciji i predstavljaće Norvešku u Ligi konferencija. To je bio lep uspeh za tim koji je godinu ranije igrao u drugoj ligi i verujemo da u Branu nikad više neće dozvoliti da im se ponovi sezona 2020/21 kada su ispali posle baraža. Rozemborgovo vreme je odavno prošlo, tim iz Trondhajma je poslednjih sezona daleko od vrha tabele, pa se nadaju da ove sezone mogu da se umešaju u borbu za vrh. Posle 5 odigranih utakmica Ruže imaju 9 bodova, tri pobede i dva poraza, a neprijatno su iznenadile u Kupu Norveške porazom od Frederikštada pre par dana. Nije se proslavio ni Bran u najmasovnijem takmičenju, oni su u šesnaestini finala ispali od drugoligaša Levangera, izgubivši minimalnim rezultatom na strani. Bran je dobro startovao u prvenstvu, imaju 11 bodova i zaostaju dva za vodećim tandemom koji čine Molde i Bode. Predlažemo pobedu Brana sa kvotom 1.55 u kladionici MaxBet.

Frajburg II – Regenzburg – 2,2+ @ 2.05 u MaxBet

Nemamo često u predlozima utakmice iz nemačke treće lige ali nam se čini da ovo mogao da bude fiks dana. Regenzburg je na drugom mestu i pokušava da sačuva ovu poziciju i u preostala tri kola, što bi značilo da se vraćaju u Cvajtu posle samo jedne sezone u nižem rangu. U vođstvu je trenutno Ulm, i to zahvaljujući činjenici da je Regenzburg već tri kola bez pobede, sa dva remija i jednim porazom. Zato u Frajburgu moraju da pobede. Domaćin se seli u regionalnu ligu, poslednji su na tabeli i nemaju nikakvu šansu da se spasu. Moramo da podsetimo da je drugi tim Frajburga prošle sezone bio drugoplasiran u trećoj ligi ali nije mogao da napreduje do Cvajte zbog pravila o dva ranga razlike između dve ekipe istog kluba. s obzirom da je Frajburg u eliti, njihov drugi tim mođe najviše do treće lige. Sada će u četvrtu, a u poslednja četiri kola uzeli su samo bod. Regenzburg mora da pobedi i verujemo da neće da se kockaju sa svojim plasmanom u drugu ligu. Uz dvojku dodajemo i dva gola na goste, a za 2,2+ kvota je 2.05 u kladionici MaxBet.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici MaxBet iznosi 13.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.