Nedelja, 12/09 - Fudbal, Srbija, Superliga
12/09Mladost Lučani vs Čukarički1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
10/09/2021 18:08
Posle šest odigranih utakmica ekipa iz Lučana nema ni bod, dok su \'\'Brđani\'\', standardno, u vrhu tabele. Utamica se igra u nedelju u 19 časova.
Mladost

Nismo navikli da \'\'Dragačevce\'\' gledamo na dnu superligaške tabele. Mladost je odavno konstanta srpskog fudbala i ovaj tim iz malog mesta uvek je deo prvoligaškog karavana. Ova sezona počela je za njih katastrofalno. Odigrali su pest utakmica i sve su izgubili. Sve je krenulo po zlu onim primljenim golom od Kragujevčana u poslednjim trenucima nadoknade, a nastavilo se neuspesima na strani protiv Zvezde, Napretka i TSC-a, kao i porazima u Lučanima od Spartaka i Radnika. Već sada je jasno da od plej-ofa nema ništa, a da Mladosti predstoji teška borba za opstanak.

Čukarički

Ekipa sa Banovog Brda već je odigrala dosta zvaničnih mečeva, s obzirom da su bili srpski predstavnik u kvalifikacijama za Ligu konferencija. Evropski put završili su u trećem kolu, ispadanjem od švedskog Hamarbija, dok su u drugom eliminisali predstavnika Azerbejdžana Sumgajit. Doneli su Srbiji pet bodova, što i nije tako loš učinak. U međuvremenu promenili su trenera, pa je na klupi Čukaričkog od pre dva kola legenda Partizana Saša Ilić. On je debitovao ubedljivom pobedom na gostovanju u Kragujevcu, ali je prvi poraz dođiveo u duelu sa Crvenom zvezdom na domaćem terenu. Verujemo da bi on rado zamenio ta dva ishoda. Čukarički ima za sada deset bodova iz šet odigranih utakmica.

Predlog

Za domaće bodovi imaju životnu važnost, ali i gostima su preko potrebni da ne bi dodatno zaostali za vodećima, pošto su ambicije Čukaričkog ponovni plasman u Evropu. Kada je važnost podjednaka za oba rivala, bodove obično osvoji onaj kvalitetniji, a to je, u ovom slučaju, gost iz Beograda. Predlažemo vam dvojku, mada je Čuka poslednji put u Lučanima slavila pre tri godine. Za pobedu gostiju u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 2.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.