Utorak, 16/11 - Košarka, Međunarodni, Eurocup
16/11Türk Telekom vs Lokomotiv KubanUkupno pogodaka - iznad/ispod(Sa produžetkom)tip: Više 163.50
8 / 10 Ulog
16/11/2021 13:03
U 5. kolu Evrokupa u Ankari se sastaju Turk Telekom i Lokomotiva Kubanj. Turski tim je prošle nedelje doveo značajno pojačanje, američkog beka Entonija Klemonsa, dok je ekipa iz Krasnodara jedina bez poraza u drugom po jačini evropskom klupskom košarkaškom takmičenju. Meč počinje u utorak u 18.00.
Turk Telekom

U utakmicama turske lige trener Turk Telekoma, Burak Goren, može u ekipi da ima samo 5 stranaca, dok u Evrokupu ima pravo da koristi sve strane igrače koje ima u timu. Na početku sezone se činilo da ova turska ekipa nema dovoljno kvalitetnih igrača da pokrije celu rotaciju, zato je zbog pomenutog košarkaškog ograničenja bitno imati dobre turske igrače u timu, a takvih kvalitetnih košarkaša ipak nema u dovoljnoj meri da budu prisutni u većini ili svim ekipama u Turskoj. Turk Telekom se pojačao, prošle nedelje u tim je doveo Entonija Klemonsa, koji je već imao debi u turskoj ligi za vikend. Tajler Enis se posle skoro godinu oporavka posle teške povrede Ahilove tetive vratio na teren. Pored sjajnog Arona Harisona, Aleksa Pereza, Džadžuana Džonsona, Oktavijusa Elisa, Obrija Dokinsa, i pomenutih Elisa i Klemonsa, trener Goren ima dovoljno kadra da se suprostavi zahuktaloj Lokomotivi Kubanj.

Lokomotiva Kubanj

Trener tima iz Krasnodara Evgenij Pašutin je na slatkim mukama, u poslednjim mečevima na raspolaganju je imao i oporavljene Alana Vilijamsa i Grega Vitingtona. Najistaknutiji pojedinci u redovima ruskog tima su Erik Mekolum, koji u Evrokupu ima u proseku ima 19 poena i Džonatan Motli, koji u proseku ima 22,5 poena. Bitni igrači su i Stenton Kid i Darijus Tompson. Za Lokomotivu Kubanj je ovo poslednji meč pre reprezentativne pauze od dvadesetak dana, i nema sumnje da će ruski tim želeti da na odmor ode u lepom raspoloženju i da nastavi niz bez poraza u Evrokupu.

Predlog

Naše mišljenje je da će na meču Turk Telekom i Lokomotive Kubanj pasti više poena od zadate margine. Ruski tim je u formi i ima jedan od najboljih napada u Evrokupu i VTB ligi, dok tim iz Ankare ima dovoljno ofanzivnog arsenala i kvalitetnih igrača da odgovori na izazov jedinoj neporaženoj ekipi u Evrokupu. Granica na alternativni broj poena je postavljena na 163,5 poena (uključujući produžetke) u Meridianbet kladionici, a koeficijent iznosi 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.