Subota, 19/03 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
19/03Vulverhempton vs Lids Junajted1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
18/03/2022 08:59
U petak je veoma zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali premijerni meč 30. kola Premijer lige u kom će Vulverhempton na svom terenu ugostiti Lids. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas.
Vulvs

Vulvsi igraju sjajno ove sezone ali nažalost sva je prilika da to neće biti dovoljno za plasman u neko od evropskih takmičenja.
Naime, u ovom trenutku se popularni "Vukovi" nalaze na osmom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na šestoplasirani Vest Hem, međutim, veliki broj i te kako kvalitetnih ekipa se bori za tu šestu poziciju pa je zaista teško da se tamo na kraju nađe Vulverhempton.
Inače, u prošlom kolu su "Vukovi" odigrali jedan sjajan meč na gostovanju kod Evertona kom gori pod nogama i slavili sa 0:1, što je drugi uzastopni trijumf za Vulvse nakon pobede nad Votfordom na svom terenu kada je bilo čak 4:0.

Lids

Fudbaleri Lidsa ne izgledaju dobro u poslednje vreme, a nažalost cenu loših rezultata je platio Marselo Bijelsa koji je nakon nekoliko godina provedenih na klupi Lidsa dobio otkaz.
Deluje da je to bio pozitivni šok za ovu ekipu koja je u prošlom kolu odigrala jedan poprilično dobar meč i slavila na svom terenu protiv Norviča.
Inače, u ovom trenutku Lids ima četiri boda viška u odnosu na tim koji se nalazi u opasnoj zoni, što nije nimalo velika prednost, pogotovu ako uzmemo u obzir koliko je problema ova ekipa imala u poslednje vreme.

Naš predlog

Treba biti realan pa reći da su Vulvsi veliki favoriti na ovom duelu, pogotovu ako uzmemo u obzir kako i jedan i drugi tim igra u poslednje vreme.
Vrlo lako se može desiti i da nam ovaj duel donese pregršt golova, ali vam pre toga ipak savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila brutalnu kvotu 2.26.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.