Nedelja, 27/11 - Fudbal, Rusija, Russian Cup
27/11Zenit vs Spartak Moskva1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
25/11/2022 16:25
Nedelja nam donosi nekoliko veoma dobrih mečeva, a između ostalog, na programu su i mečevi ruskog Kupa, koji se od ove godine igra u drugačijem formatu. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Zenita i Spartaka iz Moskve, koji je zakazan za 14 časova.
Zenit

Kao što je dobro poznato fudbaleri Zenita su i prošle sezone došli do naslova prvaka Rusije i to bez većih problema, a i ovog puta će titula u Premijer ligi biti primarni cilj.
Pored toga, klub iz Sankt Peterburga ove sezone nastupa i u Kupu, i trenutno se izabranici trenera Semaka nalaze na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Spartak iz Moskve, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu.
U prošlom kolu su Malkom i drugari slavili na gostovanju kod Fakela, kada je bilo 0:2.

Spartak Moskva

Moskovljani su trenutno prvi pratioc Zenita u Premijer ligi, pošto u ovom trenutku Spartak zauzima drugo mesto na tabeli uz šest bodova manjka u odnosu na aktuelnog šampiona.
Što se tiče ruskog Kupa, fudbaleri Spartaka koji je ne tako davno došao do titule šampiona Rusije se nakon pet odigranih kola nalaze na prvom mestu na tabeli uz dvanaest osvojenih bodova.
U prva četiri kola Moskovljani su ostvarili sva četiri trijumfa, da bi u prošlom kolu Spartak doživeo prvi poraz i to na gostovanju kod neugodne Samare, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Ulog je prvo mesto na tabeli, i mišljenja smo da će Zenit pokazati zašto u ovom trenutku slovi za ubedljivo najbolju rusku ekipu, pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.52, uz podatak da nam ovaj meč vrlo verovatno može doneti dosta golova.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.