Sreda, 15/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
15/05River Plata vs Libertad1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/05/2024 05:46
Kopa Libertadores nam je do sada doneo pregršt veoma zanimljivih mečeva, a sredinom nedelje su mečevi novog kola elitnog takmičenja Južne Amerike. Za vas smo ovog puta pripremili duel između River Plejta i Libertada, koji je zakazan za 02:30h.
River Plejt

Iako je River Plejt prošle sezone stigao do naslova prvaka Argentine, utisak je da je ova ekipa u svim drugim takmičenjima podbacila, a to se posebno odnosi na Liga Kup Argentine gde je ova ekipa eliminisana još u četvrtfinalu, i to od svog najljućeg rivala, ekipe Boke Juniors, što je sasvim sigurno posebno teško palo svim navijačima ovog kluba.
Kada je u pitanju Kopa Libertadores, na dva kola pre kraja argentinski velikan se nalazi na prvom mestu na tabeli uz obezbeđen plasman u narednu rundu.

Libertad

Do sada je Liberatad odigrao četiri meča u elitnom takmičenju Južne Amerike, i trentutno se ova simpatična ekipa nalazi na trećem mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na Nasional, što znači da paragvajski predstavnik ima kakve takve šanse da se domogne plasmana u narednu rundu, međutim, moramo napomenuti da više ništa ne zavisi od ove ekipe.
Do sada je Libertad na četiri odigrana susreta ostvario samo jedan trijumf, dva poraza i jedan remi, i to u prošlom kolu kada je ova ekipa remizirala kod Tačire, sa 1:1.

Naš predlog

Pobeda River Plejtu donosi i definitivno prvo mesto na kolo pre kraja, a svakako da to izabranici Martina Demikelisa neće propustiti, pa vam savetujemo da se opredelite za jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila koeficijent 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.