Ponedeljak, 02/01 - Fudbal, Škotska, Premijeršip
02/01Sent Džonson vs Dandi Junajted1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
01/01/2023 14:09
U ponedeljak nas očekuje gotovo kompletno kolo škotskog šampionata, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Sent Džonsona i Dandi Junajteda. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova.
Sent Džonson

Fudbaleri Sent Džonsona za primarni cilj ove sezone imaju plasman u doigravanje, a za one koji slabo prate škotski fudbal, u plej-ofu će na kraju završiti šest najbolje plasiranih ekipa.
Zanimljivo je da se u ovom trenutku Sent Džonson nalazi upravo na šestom mestu na tabeli uz 24 osvojena boda.
Nažalost, u poslednja dva kola ova simpatična ekipa je doživela isto toliko poraza, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je šestoplasirani tim na tabeli izgubio na svom terenu od Hartsa, a taj duel je završen rezultatom 2:3.

Dandi

Što se tiče Dandija, ovaj tim se u ovom trenutku nalazi na jedanaestoj poziciji na tabeli uz samo bod viška u odnosu na Ros Kaunti, koji zauzima poslednje mesto, pa kako sada stvari stoje utisak je da će ovom timu biti potrebne dosta bolje partije u nastavku šampionata, ukoliko želi da i naredne sezone igra u najkvalitetnijem rangu škotskog fudbala.
Inače, u prošlom kolu je Dandi upravo savladao Ros Kaunti sa više nego ubedljvih 3:0 i pobegao sa dna tabele.
U gostima je do sada ova ekipa bez trijumfa, pošto je osam odigranih mečeva Dandi tri puta remizirao uz pet poraza.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Sent Džonson znati da iskoristi to što Dandi igra jako loše na strani, zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica CircusBet pripremila koeficijent 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.