Sreda, 29/11 - Fudbal, Španija, La Liga
29/11Mallorca vs CádizUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
28/11/2023 18:52
Ovaj meč je trebalo da se igra u okviru 13. kola La Lige ali je odložen zbog obaveza jednog fudbalera Majorke u reprezentaciji. Utakmica se igra u sredu u 21 čas.
Majorka

Meč na Balearskim Ostrvima bio je planiran za pre reprezentativne pauze ali je napadač Majorke Murići dobio poziv u selekciju Kosova koja je igrala protiv Izraela zaostali meč kvalifikacija i tim Majorke je iskoristio mogućnist da odloži svoj meč. Tako je ova ostrvska ekipa imala pauzu od tri sedmice izmešu okršaja sa Betisom i Atletikom u Madridu. Oba ta meča Majorka je izgubila u gostima, a nije dala ni gol. Ove sezone igraju mnogo bolje na strani, što se  ranije nije dešavalo. Majorka je na svom ove sezone odigrala pet mečeva i još uvek nema pobedu. Istina, samo su jednom izgubili, ali zato imaju čak četiri remija. Još veći je problem efikasnost, samo tri gola dali su pred svojim navijačima na pet mečeva. Trenutno nisu u zoni ispadanja, ali su tik iznad crte sa samo bodom više od Selte prvom elipom u crvenoj zoni.

Kadiz

U nedelju je Kadiz ugostio Real iz Madrida i upisao novi poraz, što se i očekivalo.Za razliku od ranijih sezona od kada su u La Ligi, sada fudbaleri Kadiza igraju bolje na svom terenu nego na strani. U gostima su osvojili samo jedan bod u šest mečeva i postigli samo tri gola. Sakupili su 10 bodova ukupno. a 9 su osvojili na svom terenu. Možda je njihova šansa za prvi uspeh na strani meč na Balearskim Ostrvima, posebo jer Majorka, kao i oni, kuburi sa postizanjem golova i jedan pogodak bi moga da reši pobednika ovog duela. Meč je izuzetno važan jer se radi o duelu direktnih onkurenata za opstanak u eliti. Recimo još da je Kadiz jedini bod doneo sa Benito Viljamarina u Sevilji, kada je sa Betisom igrao 1:1.

Predlog

Rekli smo već da se utakmica trebala igrati još pre prvenstvene pauze za mečeve reprezentacija. Zato je Majorka poslednji put igrala pred svojim navijačima još pre tačno mesec dana. Oni su se uželeli fudbaa i sigurno je da će doći u velikom broju iako je radni dan u pitanju. Ne očekujte goeadu, naš predlog je 0-2 gola sa kvotom 1.53 u kladionici Mozzartbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.