Subota, 04/05 - Fudbal, Engleska, Čempionšip
04/05Vest Bromvič Albion vs Preston Nort End1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
03/05/2024 13:09
U poslednjem kolu regularnog dela Čempionšipa Vest Brom treba da overi plasman u plej-of. Meč sa Prestonom igra se, kad i svi drugi, u subotu od 13.30.
Vest Bromvič Albion

Tri uzastopna poraza ima ekipa iz Birmingema iza sebe i zato mora da vadi kestenje iz vatre u poslednjem kolu. Po svemu sudeći biće im dovoljan i bod u meču sa Prestonom jer trenutno imaju dva boda više i dosta bolju gol razliku u odnosu na Hal Siti, prvi tim ispod crte koja deli timove koji će u doigravanje. Ipak, pobeda bi mogla da ih odvede na 5. mesto i možda na lakšeg rivala u polufinalu plej-ofa, ukoliko je Sautempton lakši rival od Lidsa. U svakom slučaju igraće u polufinalu sa jednom od ove dve ekipe i sigurno je da će imati jako težak zadatak, možda i nemoguć ako ne poprave igru. Protiv Sanderlenda i lestersa su izgubili ali nisu bili toliko loši kao u meču sa Šefild Venzdejom u prethodnom kolu. Sve su ih pobedile sa 3:0 i zato Vest Brom ne sme da izgubi od Prestona u poslednjem kolu.

Preston

Ekipa sa severa Engleske je u još goroj formi od svog domaćina. Oni su vezali četiri uzastopna poraza ali oni su odavno ostali bez motiva u ovom šampionatu. Prvenstvo bi mogli da završe i na 9. ali i na 12. mestu, zavisno od ishoda ovog meča ali i rezultata timova koji su pored njih na tabeli. U suštini to ništa ne menja i Preston će i naredne sezone ostati među drugoligašima. Treba podsetiti da su ovo prvenstvo sjajno otvorili, čak su i predvodili drugoligaški karavan u jednom delu sezone, ali su već sredinom prve polovine popustili i počeli da tonu na tabeli. Sada je Preston u seriji od četiri uzastopna poraza i, što je još gore, bez postignutog gola na ta četiri meča.

Predlog

Ne verujemo da Preston može nešto da uradi u Birmingemu i tako napakosti Vest Bromu u poslednjem kolu. Krajem septembra ekipa iz Birmingema je ubedljivo slavila na severu sa čak 4:0 i to bi, možda, mogao da bude motiv za goste u ovoj utakmici. Ipak, plasman u plej-of je mnogo veći motiv o \'\'osvete\'\', pa je naš predlog jedinica sa koeficijentom koji u kladionici Primobet iznosi 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.