Nedelja, 05/05 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
05/05Brajton vs Aston VilaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
03/05/2024 16:28
Za domaćina prvenstvo može da se završi dok gosti još uvek imaju veliki motiv, a to je plasman u Ligu šampiona. Utakmica na Ameksu igra se u nedelju u 15 časova.
Brajton

Galebovi neće biti zadovoljni ukupnom sezonom. Igrali su i u Ligi Evrope, gde su prošli u nokaut fazu ali plasman u Premijer ligi nije po planu. Tri kola pre kraja prvenstva nalaze se na 12. mestu, mada imaju jedan zaostali meč, ali svakako ne mogu do mesta koje vodi u Evropu. Brajton je u slaboj formi, bez pobede su bili ceo april i sada su već vezali šest utakmica bez trijumfa. Na tih šest mečeva Galebovi su samo dva puta osvojili po bod, dok su poraženi na četiri meča. U dve prethodne utakmice primili su sedam a nisu dali nijedan gol, u duelima sa Sitijem i Bornmutom. Zanimljivo je da je Brajton u poslednjih devet kola pobedio samo jednom a to se nije dešavalo nekoliko sezona.

Aston Vila

Za goste je utakmica jako bitna u borbi za održavanje na četvrtom mestu. Plasmanom u Ligu šampiona tim iz Birmnigema bi ostavrio veliki uspeh, a na sve to treba pridodati i odličan nastup u Evropi. Njega su, doduše, malo pokvarili porazom od Olimpijakosa u četvrtak. Pirejci su slavili sa 4:2 na Vila parku pa će engleski tim imati veoma težak zadatak na Karaiskakiju korz četiri dana. Pobeda od dva gola nije nemoguća ali Vilu čeka neprijateljsko raspoloženje u glavnom gradu Grčke. U četvrtak je za Vilu stigla i jedna lepa vest. Totenhem je izgubio zaostali meč protiv Čelsija i ostao na sedam bodova zaostatka za Aston Vilom, ali i još jednom utakmicom manje. Ipak, taj zaostali meč igraju sa Sitijem, pa Vila ima veliku šansu da naredne jeseni igra u elitnom evropskom rangu.

Predlog

Motiv pred ovaj meč je na strani gostiju ali oni su sigurno umorni posle napornog duela sa Olimpijakosom i neće im biti jednostavno na jugu Engleske. Brajton želi da prekine neuspešan niz i pobeda nad jednom od najboljih timova ove sezone dobro bi došla u finiši sezone. Biće zanimljiv meč u univezritetskom centru Engleske i naš predlog su golovi. Verujemo da će ih biti barem tri a za 3+ kvota je 1.50 u kladionici SuperBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.