Subota, 04/05 - Fudbal, Francuska, Liga 1
04/05Monako vs Klermon1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
03/05/2024 16:45
Francuska Liga 1 polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Monaka i Klermona. Početak ovog susreta je zakazan za 17 časova.
Monako

Fudbaleri Monaka igraju dosta dobro ove sezone, a kako sada stvari stoje to će vrlo verovatno biti dovoljan za plasman ove ekipe u grupnu fazu Lige šampiona.
Naime, trenutno se tim iz Kneževine nalazi na drugom mestu na tabeli uz čak sedam bodova viška u odnosu na petoplasiranu Nicu, a poznato je da će na kraju prva četiri tima izboriti plasman u najkvalitetnije evropsko takmičenje.
Nažalost, u prošlom kolu je Monako poražen na gostovanju kod Liona, u jednom sjajnom duelu koji je završen rezultatom 3:2.

Klermon

Klermon je u ovom trenutku stacioniran na poslednjem mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na timove koji se nalaze u bezbednoj zoni, pa na tri kola pre kraja, ovaj tim ima veoma male šanse da se spase ispadanja iz najkvalitetnijeg ranga francuskog fudbala.
Ruku na srce u prošlom kolu je Klermon slavio na svom stadionu protiv Remsa, a taj duel je završen sa ubedljivih 4:1.
Kada su u pitanju partije na strani, do sada se "fenjeraš" baš i nije proslavio pošto je ova ekipa na petnaest mečeva na strani ostvarila samo dva trijumfa, pet remija i čak osam poraza.

Naš predlog

Iako su Klermonu bodovi preko potrebni, mišljenja smo da će Monako ovim trijumfom overiti plasman u Ligu šampiona, što se u Kneževini željno isčekuje, pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.