Subota, 04/05 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
04/05Volfzburg vs Darmštat 981X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/05/2024 00:36
Volfsburg će u okviru 32. kola Bundeslige dočekati ekipu Darmštadta. Utakmica je na programu u subotu od 15 časova i 30 minuta.
Volfsburg

Volfsburg je nakon trideset i jedne odigrane utakmice u ovoj sezoni na skoru od 9 trijumfa, 7 remija i 15 poraza. Trenutno se nalaze na 12. mjestu na tabeli sa 34 osvojena boda, što ih koliko toliko svrstava u timove koji su sigurni u borbi za opstanak. Vezali su dvije pobjede i tako se uveli u mirnu luku, a u poslednjem kolu su slavili na veoma teškom gostovanju protiv Frajburga sa 1:2. Na domaćem terenu su nakon 3 vezana poraza upisali trijumf i to protiv Bohuma rezultatom 1:0.

Darmštadt

Darmštadt je sa druge strane već odavno otpisan i već sada se pripremaju za takmičenje u drugoj ligi. Ove sezone su sotvarili samo tri trijumfa, a sa 73 primljena gola imaju ubjedljivo najgoru odbranu u čitavoj ligi. U poslednje vrijeme Darmštadt igra malo bolje ali u ovoj utakmici prednost dajemo domaćoj ekipi. Na poslednjih 5 gostovanja su primili 7 golova, a drugi najgori tim su po broju primljenih golova na gostovanjima.

Naš prijedlog:

Mišljenja smo da će domaći  tim slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.50 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.