Subota, 04/05 - Fudbal, Španija, La Liga
04/05Real Madrid vs CádizUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
04/05/2024 00:45
Real Madrid će u okviru 34. kola La Lige dočekati ekipu Kadiza. Utakmica je na programu od 16 časova i 15 minuta.
Real Madrid

Real Madrid igra ove sezone na veoma visokom nivou, a tim iz prestonice je veoma blizu novom naslovu prvaka Španije, pošto kraljevski klub trenutno ima čak jedanaest bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Barselonu, što je na pet kola pre kraja praktično nemoguće stići. Na sve to, puleni Karla Ančelotija igraju sjajno i u Ligi šampiona, gdje se najtrofejniji evropski klub nalazi na pragu plasmanu u polufinale, pošto je u prvom polufinalnom susretu španski predstavnik remizirao na gostovanju kod Bajerna, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Kadiz

Što se tiče Kadiza, trenutno je ova simpatična ekipa stacionirana na osamnaestom mjestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na timove koji su bezbijednoj zoni, pa ovom klubu predstoji velika borba za opstanak. Ono što bi moglo da odgovara Kadizu je svakako to što će Ančeloti odmoriti svoje najbolje fudbalere, što bi moglo da im olakša posao u ovom nimalo lakom duelu. U poslednjih 5 mečeva su ostvarili po 2 remija, 2 poraza i jedan trijumf.

Naš prijedlog:

Generalno smatramo da nas u prestonici Španije očekuje jedan duel sa dosta pogodaka, zbog čega vam savjetujemo da okušate sreću sa igrom 3+ koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.69.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.