Sreda, 01/05 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
01/05Sampaio Corrêa vs Fluminense1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
29/04/2024 21:48
U nedostatku nešto bolje ponude za klađenje, ovih dana smo za vas analizirali duele iz brazilskog Kupa, a ovog puta je izbor pao na duel između Sampajo Koreje i Fluminensea. Početak ovog susreta je zakazan za 21h.
Sampajo Koreja

Sampajo Koreja godinama unazad tavori u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala, ali je nažalost ova ekipa prošle sezone ispala iz Serije B, i ove godine će igrati u Seriji C.
Sigurno je da je zbot toga ovaj meč od prevelike važnosti za ovu ekipu, pošto će svi fudbaleri Koreje iskoristiti priliku da se u što boljem svetlu pokažu protiv aktuelnog šampiona Južne Amerike.
Inače, u prošlom kolu Serije C ova ekipa je remizirala protiv Figuirensea.

Fluminense

Fluminense je prošle godine u spektakualrnom finalu Kopa Libertadores, savladao Boku Juniors i tako je brazilski predstavnik stigao do prvog naslova Južne Amerike u svojoj istoriji.
I ovog puta Fluminense ima ogromne ambicije na sva tri fronta, a primarni cilj biće borba za naslov prvaka Brazula.
U ovom trenutku se aktuelni šampion Južne Amerike nalazi tek na petnaestom mestu na tabeli Serije A, a u prošlom kolu je ova ekipa doživela pravu katstrofu na gostovanju kod Korintijansa kada je bilo 3:0.

Naš predlog

Svakako da će Fluminense učiniti sve da se iskupi svojim navijačima za katastrofu u prošlom kolu Serije A kada je ova ekipa deklasirana na gostovanju kod Korintijansa (3:0), pa vam toplo preporučujemo da se ovde fokusirate na dvojku koju kladionica Superbet plaća sa kvotom 1.45.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.