Utorak, 30/04 - Košarka, Međunarodni, Euroleague
30/04Maccabi Tel Aviv vs Panathinaikos1X2tip: 2
6 / 10 Ulog
30/04/2024 00:17
Makabi će u okviru trećeg meča četvrtfinala Evrolige dočekati ekipu Panatinaikosa. Utakmica je na programu od 19 časova.
Makabi

Tim iz Tel Aviva je odigrao sjajno prethodna dva meča u Atini, iako su kao autsajder ušli pogotovo u prvi duel. U prvom meču su sjajno isparirali domaćoj ekipi u paklenoj atmosferi i uspijeli da uzmu željeni brejk. U drugom meču su dugo vremena imali vođstvo i ipak su na kraju posustali i upisali poraz. U drugoj utakmici su bili uskraćeni za najboljeg igrača Vejd Boldvina koji bi danas trebao da bude spreman i koji bi uz Brauna trebao najviše da doprinese svojoj ekipi.

Panatinaikos

Drugoplasirani tim u regularnom dijelu sezone nije dobro ušao u ovu seriju. U prvom meču su odmah izgubili i tako sebe doveli u situaciju da ne odlučuju sve na svom terenu, sada moraju makar jedan meč dobiti u Beogradu i tako imati sigurnu majstoricu na svom terenu. Drugi meč je recept kako bi trebali igrati protiv ove ekipe Makabija, a sigurno je da će dosta pomoći i spremnost svih igrača. Moglo bi se reći da se igra na neutralnom terenu i u takvoj situaciji prednost dajemo zelenima.

Naš prijedlog:

Mišljenja smo da vrijedi probati sa pobjedom gostiju, pa vam predlažemo dvojku po kvoti 1.81 u MozzartBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.