Subota, 11/05 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
11/05Internacional vs Juventude1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
30/04/2024 07:17
Sredinom nedelje su na programu mečevi šesnaestine finala brazilskog Kupa, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Internasionala i Žuventudea. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 02:30h.
Internasional

Fudbaleri Internasionala imaju velike ambicije ove sezone, a ovaj tim igra dosta dobro na startu novog šampionata.
Naime, na četiri odigrana susreta je brazilski velikan ostvario dva trijumfa, jedan remi i samo jedan poraz i to na gostovanju kod Atletiko Paranensea, a sve to je u ovom trenutku dovoljno za šesto mesto na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Botafogo.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na svom terenu protiv Atletiko Gojasa kada je bilo 1:1.

Žuventude

Žuventude je ove sezone član najkvalitetnijeg ranga brazilskog šampionata i nema nikakve sumnje da će primarni cilj ovog tima biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli uz pet osvojenih bodova i to pošto je Žuventude na četiri odigrana susreta ostvario jedan trijumf, upisao dva remija i doživeo jedan poraz.
U prošlom kolu je ovaj tim remizirao protiv trećeplasiranog Atletiko Paranensea, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Vrlo lako se može dogoditi da nam ovaj duel između Internasionala i Žuventudea donese dosta pogodaka, ali pre svega toga prednost dajemo domaćoj ekipi koja generalno igra dosta dobro na početku brazilskog šampionata pa vam savetujemo da se oprobate sa jedinicom uz kvotu 1.35 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.