Sreda, 01/05 - Fudbal, Austrija, ÖFB Cup
01/05Sturm Graz vs Rapid Vienna1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
30/04/2024 11:47
Šturm će u finalu nacionalnog kupa Austrije na neutralnom terenu nominalno ugostiti ekipu Rapida iz Beča. Utakmica je na programu od 17 časova.
Šturm

Tim iz Graca ove sezone igra sjajno i trenutno su najveći favoriti za osvjajanje titule i prekid ogromne dominacije Salzburga. Za vikend su odigrali meč upravo sa njima i to na gostovanju, a taj meč je okončan rezultatom 2:2. Šturm je na poluvremenu vodio sa 0:2 i imao je sve u svojim rukama, međutim na kraju su posustali ali su i dalje lideri na tabeli sa 3 boda više u odnosu na trenutnog šampiona. U ovom meču imaju priliku da osvoje značajan trofej i tako osiguraju siguran plasman u Evropu za narednu sezonu.

Rapid

Tim iz Beča je godinama u krizi i nikako da se uključe u borbu za titulu. Ovo će biti sjajna prilika da posle dugo vremena obraduju svoje navijače sa trofejom i plasmanom u Evropu. Trenutno se nalaze na 6. mjestu na tabeli i do sada su u doigravanju za šampiona upisali čak 3 poraza i samo 2 remija, čime imaju najgori skor od svih ekipa. Trenutno su u veoma lošoj formi i imaju čak 3 vezana poraza, pa u ne takoj dobroj atmosferi ulaze u ovaj veoma bitan meč.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će Šturm slaviti i osvojiti kup, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.75 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.