Četvrtak, 02/05 - Fudbal, Brazil, Kup Brazila
02/05Fortaleza vs Vasko da Gama1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
30/04/2024 21:37
Sredinom nedelje nas očekuju mečevi šesnaestine finala brazilskog Kupa, a ovog puta smo za vas pripremili susret između Fortaleza i Vaska. Početak ovog meča je zakazan za 00:00h.
Fortaleza

Fortaleza je prošlu sezonu završila na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji, a primarni cilj će ovog puta biti plasman u Kopa Sudamerikanu.
Brazilska Serije A se polako ali sigurno zahuktava, a u ovom trenutku se Fortaleza nalazi na jedanestom mestu na tabeli.
Do sada je ova simpatična ekipa odigrala tri susreta u elitnom rangu brazilskog fudbala i još uvek ne zna za poraz, a u tom periodu je ovaj tim ostvario jedan trijumf i dva remija. U prošlom kolu je Fortaleza remizirala na svom stadionu protiv Bragantina (1:1).

Vasko

Vasko je prošle sezone jedva uspeo da se spasi ispadanja, i to pošto je ova ekipa na kraju zauzela petnaesto mesto na tabeli, i imala samo dva boda viška u odnosu na timove koji su nažalost na kraju ispali u Seriju B.
I ovog puta će primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih, a trenutno se brazilski velikan nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz samo tri osvojena boda.
Na četiri odigrana susreta Vasko je osvario samo jedan trijumf, uz čak tri poraza, a u prošlom kolu je ova ekipa poražena ubedljivo na svom stadionu od Kricijume, kada je bilo 0:4.

Naš predlog

Vasko svakako nema prevelike ambicije u Kupu, pošto bi za ovu ekipu bilo preveliko opterećenje da igra na dva fronta, pa zbog svega toga veliku prednost na ovom duelu dajemo ekipi Fortaleze, koja je i na papiru bolji rival, i savetujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila koeficijent 1.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.