Petak, 03/05 - Fudbal, Italija, Serija A
03/05Torino vs BolonjaDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
01/05/2024 19:10
U petak nas očekuje nekoliko veoma zanimljivih mečeva širom Evrope, a jedan od njih se igra na Olimpijskom stadionu u Torinu, gde će istoimena ekipa ugostiti Bolonju. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Torino

Fudbaleri Torina po svemu sudeći ni ove sezone neće uspeti da naprave iskorak, pošto je primarni cilj ove ekipe godinama unazad plasman u neko od evropskih takmičenja.
U ovom trenutku se popularni Bikovi nalaze na desetom mestu na tabeli uz čak devet bodova manjka u odnosu na sedmoplasirani Lacio, i deluje da je to nenadoknadiva bodovna prednost na svega nekoliko kola pre kraja.
Inače, u prošlom kolu je Torino poražen na gostovanju kod Intera, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Bolonja

Bolonja je bez ikakve sumnje najprijatnije iznenađenje šampionata, i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da ovu ekipu naredne sezone gledamo u Ligi šampiona.
Najzaslužniji čovek za fenomenalne partije ovog kluba je Tijago Mota, koji bi po svemu sudeći trebalo da postane novi trener Juventusa.
U ovom trenutku je Bolonja stacionirana na četvrtom mestu na tabeli uz četiri boda viška u odnosu na petoplasiranu Romu, a novitet je da od ove sezone i peto mesto donosi plasman u Ligu šampiona. U prošlom kolu je Bolonja samo remizirala na svom stadionu protiv Udinezea (1:1).

Naš predlog

Iako je Bolonja u dosadašnjem toku šampionata pokazala dosta više od Torina, mora se priznati da popularni Bikovi zaista retko gube na svom stadionu i to kako sada stvari stoje neće biti slučaj ni ovog puta, zbog čega vam savetujemo da okušate sreću sa duplom šansom 1x za koju je kladionica Mozzartbet pripremila koeficijent 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.