Nedelja, 05/05 - Fudbal, Španija, La Liga
05/05Selta Vigo vs ViljarealDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
04/05/2024 08:04
U nedelju nas očekuje pregršt veoma zanimljivih mečeva širom Evrope, a jedan od njih se igra u Vigu, gde će Selta ugostiti Viljareal. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 16 časova i 15 minuta.
Selta

Fudbaleri Selte još uvek nisu prebrinuli sve brige oko opstanka, a na pet kola pre kraja španskog šampionata se tim iz Viga nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli uz pet bodova manjka u odnosu na osamnaestoplasirani Kadiz.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu španskog fudbala tim iz Galicije je ostvario dva trijumfa, dva poraza i jedan remi i to na svom stadionu protiv Rajo Valjekana kada nije bilo pogodaka.
U prošlom kolu je Selta poražena na gostovanju kod Alavesa, kada je bilo 3:0.

Viljareal

Nakon ne baš sjajnog starta prvenstva, "žuta podmornica" je u drugom delu šampionata dobrano popravila svoje partije i trenutno se nekadašnji osvajač Liga Evrope nalazi na devetom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na sedmoplasirani Betis, pa ni borba za plasman u Ligu konferencije nije daleko.
Na poslednjih pet mečeva u prvenstvu ova ekipa je ostvarila tri trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je "žuta podmornica" slavila na svom stadionu sa 3:0 protiv Rajo Valjekana.

Naš predlog

Iako Viljareal u poslednje vreme pruža poprilično dobre partije, smatramo da Selta ne sme da izgubi ovaj duel, kako tim iz Viga ne bi još više zakomplikovao situaciju oko opstanka u La Ligi, zbog čega vam savetujemo da okušate sreću sa duplom šansom 1X uz kvotu 1.41 u Primobetu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.