Ponedeljak, 06/05 - Fudbal, Italija, Serija A
06/05Salernitana vs Atalanta1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
04/05/2024 08:38
U ponedeljak je nešto slabija ponuda za klađenje nego što je to bio slučaj u prethodnih nekoliko dana, a za vas smo ovog puta pripremili meč između Salernitane i Atalante. Početak susreta između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Salernitana

Fudbaleri Salernitane čitavim tokom šampionata igraju jako loše i nažalost, ovu ekipu ćemo naredne sezone gledati u drugom po kvalitetu rangu italijanskog fudbala.
Do sada je tim sa juga Italije sakupio samo petnaest bodova, što je svakako poražavajući podatak.
Na poslednjih pet mečeva u elitnom rangu italijanskog fudbala ovaj tim je ostvario samo jedan remi uz čak četiri poraza, od kojih se poslednji  nizu desio u prošlom kolu na gostovanju kod Frosinonea (3:0).

Atalanta

Što se tiče Atalante, ovaj tim u poslednje vreme igra na veoma visokom nivou, a pre svega fokus je usmeren na Ligu Evrope, gde italijanski predstavnik ima veoma lepu šansu da dođe do plasmana u veliko finale.
Naime, u prvom polufinalnom susretu ova ekipa je remizirala u gostima kod Marseja, kada je bilo 1:1, pa će odluka o putniku u finale biti donesena u četvrtak u Bergamu i utisak je da je Atalanta favorit na tom meču.
Što se tiče Serije A, borba za Ligu šampiona i dalje traje, a u prošlom kol je Boginja ostvarila veoma važan trijumf na svom stadionu protiv Empolija, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Salernitana je odavno prežaljena, dok je Atalanti ovaj duel veoma važan zbog borbe za plasman u Ligu šampiona i mišljenja smo zaista da se pobeda gostiju iz Bergama niti jedne sekunde ne sme dovesti u pitanje, pa vam savetujemo da se oprobate sa dvojkom, koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.