Sreda, 08/05 - Fudbal, Međunarodni, Kup Libertadores
08/05Nacional vs River PlataDupla šansatip: 1X
7 / 10 Ulog
06/05/2024 07:43
Sredinom nedelje nas očekuje pregršt veoma zanimljivih mečeva u okviru Kopa Libertadores, a za vas smo pripremili susret između Nasionala i River Plejta. Početak ovog duela između urugvajskog i argentinskog predstavnika je zakazan za 02:00h.
Nasional

Fudbaleri Nasionala igraju solidno u ovogodišnjem izdanju najkvalitetnijeg klupskog takmičenja Južne Amerike, a poznato je da će primarni cilj biti plasman u nokaut fazu.
U ovom trenutku se jedan od najtrofejnijih urugvajskih klubova nalazi na drugom mestu na tabeli uz šest osvojenih bodova, što je za tri boda manje u odnosu na prvoplasirani River Plejt, koji i dolazi Nasionalu u goste u ovom kolu.
Inače, u prošlom kolu je urugvajski predstavnik slavio na svom stadionu protiv Tačire, kada je bilo 1:0.

River Plejt

Što se River Plejta tiče, sigurno je da je argentinski predstavnik jedan od glavnih favorita za osvajanje ovogodišnjeg izdanja Kopa Libertadores.
Pre svega, moramo reći da je tim sa Monumentala podbacio u argentinskom Liga Kupu, gde je ova ekipa eliminisana još u četvrtfinalu od Boke Juniors.
Što se tiče Kopa Libertadores, stvari za sada teku po planu, pošto se trenutno ova ekipa nalazi na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih devet osvojenih bodova, i kako sada stvari stoje River Plejt je praktično već obezbedio plasman u nokaut fazu.

Naš predlog

Nasional po tradiciji igra dosta dobro na svom stadionu i mišljenja smo da urugvajski velikan neće doživeti poraz na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da okušate sreću sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.77.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.