Četvrtak, 08/02 - Fudbal, Mađarska, NB I
08/02Mezőkövesd-Zsóry vs Paks U21Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
7 / 10 Ulog
07/02/2024 21:29
Mezokovesd će u okviru 19. kola OTP lige Mađarske dočekati Pakš. Meč je na programu od 16 časova.
Mezokovesd

Ekipa Mezokovesda će imati dosta posla u borbi za opstanak, pošto su trenutno na 11. pretposlednjem mjestu sa 15 osvojenih bodova. Ove sezone su upisali 4 pobjede, 3 remija i 11 poraza. Na poslednjih 5 mečeva ne znaju za poraz, a u tom periodu su upisali 3 poraza i 2 remija. Poslednje kolo im je donijelo novi poraz i to protiv Kečkemetija na domaćem terenu rezultatom 0:3. Jedini su tim koji ove sezone na domaćem terenu nije upisao remi, a trenutno su u nizu od čak 3 uzastopna poraza na domaćem terenu.

Pakš

Nevjerovatna polusezona je iza ekipa Pakšija koja je nakon 18 odigranih utakmica na drugom mjestu sa 37 osvojenih bodova, 2 manje od prvoplasiranog Ferencvaroša ali i sa utakmicom manje. U poslednjih 5 mečeva su upisali 4 trijumfa i 1 poraz, a u tom nizu su porazili čak i vodeći Ferencvaroš. Na gostujućim terenima ove sezone imaju po 3 pobjede, remija i poraza. Van svog stadiona igraju veoma efikasne mečeve, pa je tako na 3 od 5 poslednjih gostujućih mečeva palo 3 ili više golova.

Prijedlog

Mišljenja smo da nas i ovog puta očekuje jedan efikasan meč, pa vam predlažemo igru 3+ po kvoti 1.65 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.