Subota, 04/05 - Fudbal, Nemačka, Bundesliga
04/05Štutgart vs Bajern MinhenUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 3.50
7 / 10 Ulog
03/05/2024 12:50
Okršaj drugoplasiranog i trećeplasiranog tima ostaće u senci rešene trke za Salataru. Meč na Mercedes Benz Areni u Štutgartu igra se u subotu od 15.30.
Štutgart

Švabe će pamtiti ovu sezonu dugo, bila je najuspešnija još od one šampionske 2007. godine. Nebitno je da li će Štutgart završiti kao drugi, treći ili četvrti, mada bi vicešampionska titula, makar nezvanična, bila odlična stvar. Kada se setimo da su prošlog proleća ostali u Bundesligi tek posle baraža u kome su bili bolji od Hamburgera, trećeplasiranog tima Cvajte, ova sezona je nadmašila očekivanja i najvećih opimista među navijačima Štutgarta. Od jeseni će igrati u Ligi šampiona i to je u ovom momentu najvažnije. Imali su nekoliko velikih pobeda ove godine ali bi ova nad Bajernom, ako do nje stignu, bila možda i najvrednija, iako su ih sekundi delili prošle sedmice od pobede nad Bajerom u Leverkuzenu, što bi bio prvi poraz u sezoni za novog prvaka Nemačke, ali je Endrih izjednačio na 2:2 u 92. minutu.

Bajern

Za Bavarce ovaj meč je potpuno u senci revanša sa Realom u Madridu koji se igra već u sredu. To je meč sezone za Bajern i polsednja šansa da ova sezone ne bude upamćena samo po neuspesima. A bilo ih je više nego što je bilo ko očekivao. Ostali bez titule u Nemačkoj posle 11 godina dominantne vladavine. Ipak, moralo se i to jednom desiti kad već nije prošlog maja u trenutku kada je Dortmund držao sve u svojim rukama pred poslednje kolo. Ovog puta Leverkuzen je tišao korak dalje i Farmaceuti još uvek nemaju nijedan poraz. Bajernu ostaje da zadrži drugo mesto, i da pokuša da ode u finale Lige šampiona. O domaćem kupu ne treba trošiti reči, iz njega ga je izbacio trećeligaš Sarbriken. Verovatno će Tomas Tuhel odmoriti neke prvotimce pred revanš u Madridu gde Bajern je nosi prednost već samo remi.

Predlog

Štutgart će biti motivisaniji u ovom meču, Bejr su poslednji put pobedili pre 6 godina i to u Minhenu a na svom terenu su Bavarce poslednji put dobili još 2007. godine. Nije ni čudo da su kladionice njih označile kao favorita a to se u Bundelsigi protiv Bajerna ne dešava često. Naš predlog su golovi kojih bi trebalo da bude dosta. Za 4+ kvota je 1.95 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.