Sreda, 24/04 - Fudbal, Engleska, Premijer liga
24/04Vulverhempton vs BornmutUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
9 / 10 Ulog
22/04/2024 18:37
Zaostali meč engleske Premijer lige nema toliki takmičarski značaj i baš zato treba očekivati sjajan meč. Utakmica se igra u sredu od 20.45.
Vulverhempton

Vukovi su bez pobede u prethodnih pet kola u kojima su samo dva puta uzeli po bod, a tri puta su poraženi. Pre te serije su doživeli najbolniji poraz u sezoni kada su na svom terenu izgubili od Koventrija i ispali u četvrtfinalu FA kupa, lišivši sebe mogućnosti da igraju u završnici najstarijeg fudbalskog takmičenja na svetu i eventualno se bore za trofej. Naredni rezultati pokazuju koliko im je taj poraz teško pao i evo Vulvsi su bez pobede još od 9. marta kada su na svom Molinjuu savldali Fulam. U subotu su ugostili Arsenal i doživeli novi poraz. Vulverhempton je pred ovaj meč na 11. mestu, podjednako udalljen i od borbe za Evropu i od zone ispadanja. Naravno bodovne razike su tolike da ni jedno ni drugo ne dolazi u obzir, pa je jedini motiv Vukova da ostvare što bolji plasman u ovoj sezoni i eventualno nadmaše prošlogodišnji kada su bili 13. na kraju.

Bornmut

Za Trešnjice je jasno da je sezona uspešna. Jedini cilj ove ekipe je bio opstanak u ligi a čak i za to su ima davane male šanse. Sve se okrenulo negde na polovini prvenstva kada je Bornmut napravio seriju pobeda i već tada, čini se, rešio sve svoje probleme. Kasnije je bilo i pobeda i poraza, ali je Bornmut imao tu privilegiju da igra dosta rasterećeno zahvaljujući bodovnoj zalihi ali i lošim rezultatima timova koji su bili na dnu tabele. U Martu su ponovo imali sjajnu seriju rezultata, na pet utakmica uzeli su 13 bodova, dok su u aprilu uzeli samo jedan u tri meča. Izgubili su od Lutona i Aston Vile a remizirali sa Mančester Junajtedom na svom Vitalitiju. Nalaze se na 13. mestu ali sa 17 bodova više od prvog tima ispod crte.

Predlog

Kada se na startu sezone gledao raspred sigurni smo da su i u Vulverhemptonu i Bornmutu mnogo očekivali od ovog meča i verovatno ga vdeli kao ključnog za ostvarenje ambicija. Desilo se da nije tako pa će Vukovi i Trešnjice moći da igraju za \'\'svoju dušu\'\' i za svoje navijače. U prvom delu sezone Vulvsi su pobedili u Bornmutu sa 2:1 a sada bi Solanke i društvo mogli da se revanširaju. Naš predlog su golovi, a za 3+ kvota je 1.65 u kladionici MaxBet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.