Sreda, 01/05 - Fudbal, Srbija, Superliga
01/05IMT Novi Beograd vs Radnik Surdulica1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
30/04/2024 11:10
Surduličani se sele u Prvu ligu Srbije dok se Novobeograđani nadaju još jednoj sezoni u eliti. Meč plej-auta igra se u sredu od 16 časova.
IMT

traktoristi su u dobroj formi koja se ogleda u samo jednom porazu u poslednjih sedam utakmica. I taj jedan poraz stigao je od Crvene zvezde i to sa samo 2:1. U poslednja četiri meča nemaju neuspeh ali uz samo jednu pobedu i tri remija. Posle dva kola u plej-autu nalaze se na 13. mestu sa 34 boda, koliko ima i Voždovac ispred njih. Baš ta 12. pozicija je njihov krajnji cilj, IMT želi po svaku cenu da izbegne i baraž a timovi na 13. i 14. mestu moraju u doigravanje za opstanak. Prošlog vikenda je IMT osvojio vrlo važan bod na teškom terenu u Ivanjici čime su neutralisali kiks na domaćem terenu protiv Železničara kada su igrali bez golova. Treba reći da IMT ima dosta iskusnu ekipu sastavljenu od fudbalera koji imaju dosta sezona u eliti u nogama i ne znači ništa to što su debitanti.

Radnik

Za Surduličane je gotovo, poraz od Novog Pazara u prošlom kolu ugasio je sve nade Radnika da može i desetu uzastopnu sezonu provesti u elitnom rangu. Od kada su ušli u Super ligu nisu je napuštali, sve do sada, i to jeste veliki uspeh za ovaj tim iz malog grada na jugu. Radnik je sakupio samo 17 bodova do sada, imaju svega tri pobede a dve od tri pobede ostvarili su u poslednja dva meseca i to na strani. Posle pobede nad Radničkim u Nišu, u poslednjem kolu regularnog dela prvenstva slavili su i u Kruševcu protiv Napretka. I onu prvu pobedu ostavrili su van svog stadiona, bilo je to na početku sezone kada su bili domaćini na niškom Čairu.

Predlog

Sigurno je da je Radnik ostao bez ambicija i teško da mogu da izbegnu i poslednje mesto na tabeli. Pokušaće da uvećaju svoj bodovni konto ali je i to teško jer svaki drugi tim iz plej-auta ima ogroman motiv osvajanja bodova i računa na one protiv Radnika. IMT je veliki favorit i ne sme sebi da dozvoli ni da odigra nerešeno. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija kvota 1.43.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.