Ponedeljak, 29/04 - Fudbal, Francuska, National
29/04Nim vs Red StarDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
29/04/2024 08:16
Francuska treća liga polako ali sigurno ulazi u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Nima i Red Stara. Početak susreta između ove dve ekipe je zakazan za 21h.
Nim

Fudbaleri Nima imaju dosta problema ove sezone, a trenutno je nekadašnji drugoligaš stacioniran na četrnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i dvanaestoplasirani Avranš, a poznato je da će na kraju šampionata timovi koji budu plasirani od 13 do 18 pozicije napustiti treću ligu, pa je utisak da Nimu predstoji velika bborba za opstanak do kraja sezone.
Na poslednih pet mečeva u šampioonatu, Nim je ostvario saamo jedan trijumf i to baš u prošlom kolu na nimalo prijatnom gostovanju kod Orleana kada je bilo 0:2. Pre toga je ova ekipa istim rezultatom poražena na svom terenu od Versaja.

Red Star

Red Star je tim koji je bez ikakve sumnje do sada najviše pokazao u ovogodišnjem izdanju francuske treće lige, a sve to nam najbolje potvrđuje i tabela, koja nam govori da se ova ekipa trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz čak devet bodova viška u odnosu na drugoplasirani Martik, ali i uz meč manjka u odnosu na ovu ekipu, pa već sada slobodno možemo reći da ćemo Red Star sledeće sezone gledati u Ligi 2.
U poslednje vreme ovaj tim igra promenljivo, a u prošlom kolu je Red Star poražen na svom terenu od Dižona (0:2).

Naš predlog

Red Star sve i da izgubi na ovom duelu, ostaje u sjajnoj situaciji za plasman u Ligu 2, dok su domaćinu bodovi preko potrebni u borbi za opstanak pa vam savetujemo da pokušate sa duplom šansom 1x uz sjajnu kvotu 1.57 u Mozzartu.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.