Četvrtak, 02/05 - Košarka, SAD, NBA
02/05Los Angeles Clippers vs Dallas Mavericks1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
30/04/2024 11:29
Najinteresantnija serija prve runde plej-ofa igra se između ova dva tima. Posle četiri meča rezulatat je 2:2. Šeta utakmica igra se u Los Anđelesu u četvrtak od 4 sata ujutro po srednjeevropskom vremenu.
L.A. Klipers

Posle ispadanja Lejkersa od Denvera sada su Klipersi jedini predstavnici iz \'\'grada anđela\'\' u plej-ofu. Neće im biti lako da eliminišu Maverikse a u polufinalu Zapada već čekaju Oklahoma Tandersi koji su počistili Pelikanse. Posle dosta sigurne pobede na startu serije Klipersi su izgubili drugi meč na svom parketu i samim tim prednost je prešla na starnu Dalasa. Posle poraza u trećoj utakmici u Teksasu Klipersi su uspeli da dobiju četvrti meč i vrate seriju na početak. Taj četvrti meč bio je neverovatan, Klipersi su imali čak 31 poen prednosti u drugoj četvrtini, vodili su sa 55:24 ali se tada probudio Kajri Irving i uspeo da vrati svoj tim u igru. Uspeli su gosti iz Los Anđelesa nekako da se priberu, sačuvali su malu prednost do kraja i ostavrili važan trijumf na strani. Najbolji u tom meču kod Klipersa bili su iskusni Džejms Harder i Pol Džordž sa po 33 poena.

Dalas

Nije uspeo Dalas da sačuva brejk koji je doneo iz Los Anđelesa. Uspeli su Maveriksi da dobiju prvi meč na svom parketu ali ne i drugi. Katastrofalan start meča koštao ih je trijumfa, pa su pored poraza izgubili i mnogo energije u pokušaju da se vrate u duel, što im je čak i uspelo, ali ne i da okrenu ogromnu preednost rivala. U drugoj četvrtini Dalas je zaostajao 31 poena, a u četvrti period ušli su sa samo 4 poena minusa. Kajri Irving je stigao do 40 poena u ovoj utakmici a Luka Dončić je imao tripl-dabl učinak. Ipak, i posle 29 poena i po 10 skokova i asistencija, slovenački as nije bio zadovoljan svojom igrom, kako u tom meču, tako u celoj seriji. Pohvalio je Irvinga i najavio svoj veći doprinos u nastavku serije.

Predlog

Največi problem za Dalas pred petu utakmicu biće ogromna potrošnja najboljih igrača u četvrtom meču. Kada uspete da stignete 31 poen razlike i u sam finiš uđete sa samo poenom zaostatka, sigurno da vam treba mnogo želje i volje, a posebno energije. Vremena je malo za oporavak a opet se najviše očekuje od dvojice najboljih igrača tima, Dončića i Irvinga. Trebaće im pomoć u Los Anđelesu i videćemo koliko mogu da pomognu Gaford, Džons, Vašingtom, Kleber, Egzum i Liverli. Po nama Klipersi neće dozvoliti novi poraz pred svojim navijačima i predlažemo jedinicu iako kladionica MaxBet daje veće šanse Dalasu. Za pobedu Klipersa kvota je 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.