Četvrtak, 12/10 - Fudbal, Međunarodni, EURO Championship - Qual.
12/10Letonija vs Jermenija1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
11/10/2023 16:28
U okviru 7. kola kvalifikacija za Euro, reprezentacija Letonije će ugostiti ekipu Jermenije. Meč je na programu u četvrtak od 18 časova.
Letonija

Nisu Letonci u ove kvalifikacije ušli sa puno optimizma, pošto su zapali u dosta tešku grupu sa Turskom, Hrvatskom, Velsom i Jermenijom. Da su košarkaška nacija potvrđuju i rezultati u ovoj grupi u kojoj još uvijek nisu osvojili ni jedan jedini bod. Na 5 odigranih mečeva upisali su 5 poraza, na kojima su postigli samo 3 a primili čak 13 golova. U drugom kolu su propisno namučili selekciju Turske na domaćem terenu ali su ipak poraženi rezultatom 2:3.  Ekipu Jermenije će ugostiti na Skonto stadionu koji je kapaciteta oko 7 hiljada mjesta.

Jermenija

Otvorili su Jermeni porazom ove kvalifikacije i to protiv ljutog rivala Turske, ali su u tom meču odmah pokazali da neće biti autsajderi u ovoj veoma neizvjesnoj grupi D. Do sada su savladali ekipu Velsa i Letonije, dok su u Turskoj odigrali 1:1 protiv favorizovane domaće selekcije. U poslednjem kolu su poraženi na domaćem terenu od Hrvatske, čime su sebi znatno zakomplikovali poziciju u grupi. Meč sa Letonijom je za njih biti ili ne biti, samo pobjeda ih ostavlja u trci za drugo mjesto i plasman na Euro koji se igra naredne godine u Njemačkoj.

Prijedlog

Prema svemu dosad viđenom Jermenija je opravdano favorit u ovom meču, pa vam shodno tome i predlažemo čistu dvojku po kvoti 1.85 u MaxBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.