Ponedeljak, 29/04 - Fudbal, Italija, Serija A
29/04Đenova vs Kaljari1X2tip: 1
6 / 10 Ulog
29/04/2024 01:49
Đenova će u okviru 34. kola Serije A dočekati ekipu Kaljarija. Utakmica je na programu od 20 časova i 45 minuta.
Đenova

Poslednji duel kola se igra na Marasiju gdje će fudbaleri Đenove ugostiti Kaljari. Popularni Grifoni ove sezone igraju dosta dobro, a ono što je sasvim sigurno najbitnije je da ćemo ovu ekipu i naredne godine gledati u elitnom rangu italijanskog fudbala. Puleni Alberta Đilardina se trenutno nalaze na dvanaestom mjestu na tabeli uz čak jedanaest bodova viška od timova koji su stacionirani u opasnoj zoni. U prošlom kolu je Đenova poražena na svom stadionu od Lacija, koji u poslednje vrijeme beleži dosta dobre rezultate.

Kaljari

Kaljari se nalazi na četrnaestom mjestu na tabeli i dijeluje da je tim iz Sardinije u najboljem mogućem trenutku ušao u seriju dobrih rezultata. U prošlom kolu je tim sa Sardinije remizirao na svom stadionu protiv Juventusa, a ako uzmemo u obzir da je prije toga ova ekipa odoljela i Interu na strani, možemo izreći samo reči hvale za tim koji sa klupe predvodi legendarni Klaudio Ranijeri. Njihov primarni cilj je blizu ostvarenja i za njih će svakako biti ogroman uspijeh igranje Serije A i naredne sezone.

Naš prijedlog

Mišljenja smo da su domaći bliže pobjedi na svom stadionu, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 2.20 u Mozzartbet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.