Ponedeljak, 29/04 - Fudbal, Bosna i Hercegovina, Premijer Liga
29/04Tuzla City vs Igman Konjic1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
29/04/2024 01:55
Ekipa Tuzla Sitija će u okviru 29. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine dočekati Igman. Utakmica je na programu od 16 časova i 30 minuta.
Tuzla

Tim iz istoimenog grada je u velikoj krizi i čak neki nefudbalski izvori govore da je ovaj tim ogroman favorit za ispadanje u drugu ligu, a možda i fuziju sa Slobodom koja će izvjesno ponovo igrati u Pmijer ligi. Ova ekipa je trenutno na pretposlednjem mjestu sa 27 osvojenih bodova, sa svega bod manje od upravo Igmana. U prethodnom kolu su na sveopšte iznenađenje poraženi od ekipe Zvijeda 09 sa 3:2, čime su sebi značajno zakomplikovali poziciju.

Igman

Tim iz Konjica je na velikom ispitu u ovom meču i sve sem poraza bi ih očuvalo u ovoj trci za opstanak. Trenutno sa 28 osvojenih bodova imaju svega bod više od današnjeg protivnika i mjesta koje vodi u drugu ligu. Na poslednja 4 meča ne znaju za trijumf, a u poslednjem kolu su remizirali sa GOŠK Gabelom u meču bez pogodaka. Iamju drugu najgoru odbranu u čitavoj ligi, a u gostima igraju veoma slabo, te su druga najgora gostujuća ekipa.

 

Naš prijedlog

Mišljenja smo da će domaćin slaviti u ovom meču, pa vam predlažemo jedinicu po kvoti 1.55 u PrimoBet kladionici.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.