Utorak, 30/04 - Fudbal, Farska Ostrva, Premier League
30/04EB / Streymur vs KÍUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
29/04/2024 11:19
Prvenstvo na Farskim Ostrvima je tek krenulo i odigrano je šest kola. U 7. Stejmur dočekuje aktuelnog šampiona Ki Klaksvik. Meč se igra u utorak u 19 časova.
Strejmur

Domaća ekipa je dva puta bila šampiona u ovoj zemlji, poslednji put je to bilo pre 12 godina. Od tada nisu imali nekih značajnijih rezultata jer su dominaciju na Ostrvima preuzeli B36 iz Toršavna i Ki Klaksvik. U prethodnoj sezoni Stejmur je završio na 6. mestu od 10 timova, što nije plasman kojim mogu da budu zadovoljni. Ni nova sezona ne obećava ništa mnogo bolje, posle šest odigranih utakmica imaju samo 4 boda na svom kontu, jednu pobedu, jedan remi i čak 4 poraza. U prethodnom kolu, odigranom pre desetak dana, izgubili su u Toršavnu od domaćeg HB-a sa 2:1.

Klaksvik

Gosti su ušli u istoriju fudbala na Farskim Ostrvima pošto su prošle jeseni postali prvi tim iz ove zemlje koji je igrao u grupnoj fazi nekog od evropskih kupova. Klaksvik je bio u grupi Lige šampiona i igrao sa francuskim Lilom, slovenačkom Olimpijom i slovačkim Slovanom. Uspeli su da osvoje četiri boda u grupu što će im mnogo značiti u novom pokušaju da se nađu u grupnoj fazi. Već tri sezone su šampioni na Farskim Ostrvima, sada imaju 21 pehar prvaka, ali još uvek je rekorder HB Toršavn sa 24 titule. Pre šest dana su poraženi u kupu od HB-a, dok su u prvih šest kola novog prvenstva već dva puta poraženi, uz četiri pobede.

Predlog

U celoj prošloj sezoni, na 27 odigranih utakmica, Ki Klaksvik je doživeo ukupno 2 poraza. Sada toliko umaju posle samo šest kola što znači da bi prvenstvo moglo biti mnogo zanimljivije. U vođstvu je Vikingur sa maksimalnim brojem bodova i Klaksvik ne sme sebi da dozvoli nikakav kiks na ovom gostovanju. Naš predlog su golovi kojih bi trebalo da bude barem tri. Za 3+ kvota je 1.46 u kladionici Meridianbet.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.