Petak, 10/09 - Fudbal, Međunarodni, Kvalifikacije za SP, Južna Amerika
10/09Argentina vs BolivijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
07/09/2021 15:41
Posle skandala u Brazilu, \'\'Gaučosi\'\' igraju meč sa slabom Bolivijom. Utakmica je na programu u noći između četvrtka i petka po srednjeevropskom vremenu.
Argentina

Veliku neprijatnost doživeli su reprezentativci Argentine u Brazilu u nedelju. Sa nestrpljenjem se očekivao duel finalista sa nedavnog KOPA Amerika i pokušaj Brazilaca da se revanširaju najvećem rivalu za poraz u tom finalu. Nažalost, igralo se samo sedam minuta, a onda je lekarski tim Vlade Brazila intervenisao i prekinuo meč. Razlog je to što su četvorica fudbalera Argentine stigla sa teritorije Velike Britanije, koja je na crvenoj listi u Brazilu, pa su morali u karantin, ane na teren. Uglavnom, verovatno će \'\'Gaučosi\'\' dobiti meč za zelenim stolom i tako se još za korak približiti Kataru. Protiv Bolivije ništa drugo, sem pobede Argentine ne dolazi u obzir, ali je kvota za trijumf domaćina vrlo niska, pa smo morali da se odlučimo za neku drugu igru.Iz dosadašnjih sedam odigranih mečeva Mesi i drugovi imaju četiri pobede i tri remija.

Bolivija

Biće Bolivijci kao na strelištu na terenu u Buenos Ajresu. Ova selekcija, uz Venecuelu, važi za najslabiju na južnoameričkom kontinentu i njihov plasman na Mundijal je u domenu teorije. To potvrđuju i rezultati u prvoj polovini kvalifikacija. Iz osam odigranih utakmica sakupili su samo šest bodova i po tome su uspešniji samo od pomenute Venecuele. U dve već odigrane utakmice u ovom tereminu uspeli su da iznenade Kolumbiju i otkinu joj bod, ali su odmah zatim izgubili na gostovanju u Urugvaju. Cilj Bolivijaca do kraja kvalifikacija biće to da izbegnu poslednju poziciju i, eventualno, dođu do još nekog velikog skalpa, pošto su jedinu pobedu ostvarili protiv najslabije selekcije u Južnoj Americi.

Predlog

Lionel Mesi je blizu da postane najbolji strelac u reprezentativnom fudbalu kada je Južna Amerika u pitanju. Za to su mu potrebna još dva gola, pa je moguće da on to obavi već u duelu sa Venecuelom. Pošto su igrači bili poštećeni napora u duelu sa Brazilom, koji nije i odigran, ne vidimo razlog da selektor \'\'Gaučosa\'\' Skaloni ne izvede najjači sastav protiv Bolivije. Verujemo u raspucane domaćine, pa je naš predlog Argentina daje tri gola. Kvota za T13+ u kladionici Meridianbet iznosi 1.62.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.